Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum să îţi machezi ochii pentru un plus de feminitate

Machiaj

Uite cum să îţi machezi ochii pentru un plus de feminitate

Culoarea şi machiajul în care îţi conturezi ochii spune cât de feminină eşti de fapt. Secretul este dat atât de formă, cât şi de culoare, pentru că alegerea culorilor reprezintă cheia succesului atunci când se doreşte mutarea accentului de pe buze, pe ochi, pe privire. Iată câteva indicaţii importante:

CITEŞTE ŞI: IATĂ NOUA TENDINŢĂ ÎN MACHIAJ A SEZONULUI CALD

Ochii negri devin atrăgători dacă sunt fardaţi cu nuanţe vibrante, cum ar fi fucsia sau turcoaz. Dacă irisul este albastru se aleg toate nuanţele de maro şi cele care au în formulă lor pigmentul de contrast orange. Pentru un iris verde se aleg numai culori de contrast, care conţin pigmentul roşu în formulă lor: maro roşcat, mov, violet, rozuri, aubergine. Dacă irisul este maro-căprui, fardurile trebuie să fie reci, să conţină albastru şi atunci se poate alege un bleumarin sau un gri antracit.

Contrastul atrage şi cucereşte, culorile terţiare se evidenţiază reciproc, punctual de start îl reprezintă culoarea irisului care trebuie evidenţiat. Dacă scopul machiajul este seducţia se vor alege culori închise şi medii ca intensitate, cu textura catifelată, caldă şi suplă. La capătul diametral opus se vor evita nuanţele deschise şi prea strălucitoare, gen alb sidefat, bleu roz şi violet metalizat. Aceste culori sunt frumoase, dar reci, prin urmare nu atrag foare mult.

După ce ai ales fardurile cu textura şi culoare optime, rămâne de ales cum se folosesc. Tuşul de ochi este pe val şi în acest sezon, iar feminitatea din ochii tăi se va vedea dacă alegi să îl aplici. Dacă acest tip de machiaj este bine adaptat formei ochilor, atracţia este rezolvată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top