Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Uite cum te scaneaza ZODIILE DETECTIV! Le faci fata?

Uite cum te scaneaza ZODIILE DETECTIV. Te priveste din cap pana in picioare si iti zambeste. Iti pune intrebari la care raspunzi cu lejeritate, dar ascund un substrat pe care nu il sesizezi.

Iti face complimente ca sa vada cum reactionezi. Te ironizeaza pentru ca tine la tine si vrea sa iti testeze limitele. Asa se poarta o zodie detectiv. Vezi mai jos care sunt nativii care fac asta:

1. SCORPION

Nativul Scorpion este una dintre zodiile detective recunoscut pentru abilitatea cu care isi trage victimele in capcana. Este in stare sa iti fac cele mai neasteptate complimente pentru ca asteapta ceva in schimb.

CITESTE SI: SINGURA ZODIE care te intelege in orice situatie

CITESTE SI: Ce şanse ai să rămâi singură, în funcţie de zodie

ZODIILE DETECTIV. Scorpionul poate fi un bun psiholog si este nativul perfect pentru a avea o cariera de procuror ori investigator criminalist. Diseca totul din prima si se comporta ca un scanner.

2. FECIOARA

Fecioara tace si face. Trage concluzii din prima pentru ca poate citi in privirea ta daca ai gresit sau ai spus adevarul.

Acest semn zodiacal este un bun psiholog si poate fi un reporter de teren desavarsit. Vede lucruri pe care putini le pot observa si este capabil sa faca reconstituiri folosindu-si doar imaginatia.

3. CAPRICORN

Capricornul stie mereu care este drumul banilor. Poate activa in orice moment ca un investigator fiscal. Acesta urmareste atent cursul bancnotelor si poate afla toate chichitele prin care ai reusit sa te imbogatesti, asta numai daca te simti cu musca pe caciula.

4. SAGETATOR

ZODIILE DETECTIV. Sagetatorul este specialist in investigarea vietii amoroase a celorlalti. Acest detectiv poate sa spuna daca persoana iubita iti este infidela fiind atent la felul in care dialogati.

Se poate spune ca Sagetatorul are un al saselea simt in acest sens. Este un expert in disecarea sufletelor celorlalti pentru a afla motivele cele mai profunde ale suferintelor.

Acestea sunt cele 4 zodii ale carori ochi sunt niste scannere. Cum te-ai descurca in prezenta lor atunci cand sunt puse pe investigat? Crezi ca le-ai face fata?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top