Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiile uimitoare ale uleiului esențial de trandafiri

Stiri

Beneficiile uimitoare ale uleiului esențial de trandafiri

Vei fi uimită să afli câte beneficii nemaipomenite are uleiul esențial de trandafiri. Pe lângă faptul că miroase divin și este foarte des utilizat în aromaterapie, acesta are numeroase proprietăți vindecătoare.

Uleiul esențial de trandafiri este un antiflogistic extrem de puternic. Reduce inflamațiile, febra, calmează corpul și mintea. După utilizarea acestuia te vei simți mai relaxată, calmă și binedispusă. Totodată îl poți folosi pentru a combate artrita, guta, indigestia, deshidratarea sau alte infecții. Un alt beneficiu este că uleiul de trandafiri poate fi utilizat ca și antiseptic, fiind unul dintre cele mai bune remedii pentru răni. Îl poți aplica împreună cu o cremă hidratantă, cum ar fi crema de gălbenele sau orice altă loțiune pentru corp. Împiedică răspândirea microbilor și vindecă rapid. Totodată acest ulei minune vindecă spasmele intestinale, calmează crampele și este un mod excelent de a vindeca convulsiile.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE BENEFICII ARE CHIMENUL PENTRU SĂNĂTATE, PIELE ȘI PĂR

Uleiul esențial de trandafiri te protejează de bolile virale și întărește sistemul imunitar, acționând exact ca un scut. Studiile au demonstrat că poate ține departe de organism numeroase infecții virale. Este indicat atunci când ai probleme uterine, reglează menstruația, calmează durerile menstruale și poate întârzia menopauza dacă este folosit cu regularitate.

Totodată acest tip de ulei esențial îți protejează stomacul de infecții, reduce semnele inflamațiilor și constipația și te ajută să nu te mai simți balonată. Poate fi folosit cu succes pe post de laxativ, deoarece ușurează digestia, curăță intestinele și relaxează musculatura.

S[ nu uităm nici de faptul că uleiul esențial de trandafiri este are proprietăți calmante și este benefic pentru sistemul nervos. Protejează organismul de numeroase tulburări și te ajută să scapi de anxietate și insomnie. Pe lângă asta, este nemaipomenit pentru ficat, deoarece contribuie la funcționarea sa corectă și îl detoxifică. Tratează ulcerele și fluxul excesiv de bilă. Este un depurativ excelent, îndepărtând toxinele și bacteriile din organism.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top