Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Uleiul de ricin te ajută să slăbești

Uleiul de ricin se folosește intern pe post de laxativ. Poate remedia problema retenției de apă din organism și te poate ajuta să scapi de kilogramele care te supără. Deoarece este un laxativ puternic, nu ar trebui comsumat pe o perioadă de timp foarte lungă. Acest lucru ar putea conduce la un dezechilibru al fluidelor din organism și ar putea irita tractul digestiv.

CITEȘTE ȘI: IATĂ DE CE ȚI SE RUP UNGHIILE 

Uleiul de ricin te va ajuta să scapi de grăsimea nedorită din jurul abdomenului. Pentru consumul intern, trebuie să iei două lingurițe de ulei de ricin în fiecare dimineață înainte de micul dejun. Dacă nu îți place gustul său, îl poți amesteca cu suc. Urmează această rutină timp de o săptămână și vei vedea rezultatele. Nu urma acest tratament mai mult de o săptămână deoarece vei suferi grave probleme de digestie.

Uleiul de ricin poate fi aplicat și extern. Încălzește două linguri de ulei și masează zona abdomenului cu el, până de intră în piele. Acesta va arde grăsimea nedorită din acea zonă, însă este necesar să urmezi și un program de antrenament pentru a avea rezultate optime. Totodată, uleiul de ricin îți va întinde pielea și îi va reda elasticitatea.

Acest ulei miraculos are proprietatea de a detoxifia organismul, stimulând organele responsabile cu eliminarea otxinelor din organism. Acest lucru te menține sănătos, în formă și corpul tău funcționează la parametri normali. Proprietățile sale antimicrobiene te vor proteja de infecții, răceți și gripă. Totodată, studiile arată că uleiul de ricin ușurează durerile și mâncărimile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top