Connect with us

Revistateo.ro

Ultima apariție a Stelei Popescu a fost la un eveniment monden. Discursul ei a șocat pe toată lumea prezentă.

Star

Ultima apariție a Stelei Popescu. Imagini cu un puternic impact emoțional. Discursul ei a șocat pe toată lumea

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie 2017. Actrița, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită fără suflare de fiica sa adoptivă, în locuința acesteia. În urmă cu două zile, marea actriță a participat la un eveniment monden, Gala Femeilor de Succes.

Acest eveniment a fost ultima apariție publică a „Doamnei teatrului românesc”. Cei prezenți au fost în stare de șoc în momentul în care Stela Popescu a urcat pe scenă. Artista a avut un discurs incoerent și era extrem de agitată.

„Părea a avea un început de criză, iar la final a fost nevoie să vină cineva să o coboare de pe scena.”, au declarat un martor la întreaga scenă.

Primul soț al Stelei Popescu, după moartea artistei: „Sâmbătă trebuia să mâncăm”

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că dacă este despre un accident vascular trebuie intervenit la timp.

„Dacă nu se intervine în prima ora, rămâne creierul fără oxigen, acest accident cerebral se poate repeta.”, a spus medicul.

Ultima apariție a Stelei Popescu. Imagini cu un puternic impact emoțional


Articol pe aceeași temă: Simona Gherghe, despre moartea actriței Stela Popescu: „Dacă intervenea cineva atunci, putea fi salvată”

Alexandru Arșinel, dezvăluiri în premieră. Când a murit de fapt Stela Popescu

Moartea Stelei Popescu a întristat o țară întreagă. Marea actriță a fost găsită fără suflare în locuința sa de fiica sa adoptivă. Însă, actrița a dat semne cu două zile în urmă că ceva se petrece și nu se simte bine.

Simona Gherghe, mesaj despre moartea Stelei Popescu

„Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii mei, ieri dupa-amiaza. Imaginile sunt, intr-adevar, socante. Discurs incoerent, iritabilitate, la un moment dat, a scapat trofeul din mana.

M-am uitat nedumerita la mama, care era langa mine si a am intrebat-o ce poate fi asta. Psihilog de profesie, mama imi spune ca probabil tocmai facuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata. Dar cine sa intervina? Sa fim cinstiti.

Primul soț al Stelei Popescu, după moartea artistei: „Sâmbătă trebuia să mâncăm”

Oare ar fi reusit careva, fara studii medicale, sa-si dea seama ca doamna Stela Popescu e in pericol si sa indrazneasca sa cheme o salvare? Poate ca au fost in sala oameni care s-au gandit ca marea actrita are o problema, dar poate ca s-au temut sa nu o jigneasca. Poate au pus-o pe seama oboselii sau a nervozitatii. Asa ca, cinstit, voi ati fi sunat la 112?”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de socializare.

Articol pe aceeași temă: Alexandru Arșinel, dezvăluiri în premieră. Când a murit de fapt Stela Popescu

Stela Popescu a murit și a îndurerat o țară întreagă. Una dintre cele mai iubite actrițe a fost găsită fără viață în propria sa locuință de fiica sa adoptivă.

Alexandru Arșinel a fost anunțat prin telefon și a mers imediat la casa actriței. Transfigurat de durere, actorul abia a reușit să vorbească.

Alexandru Arșinel: ”Ea a murit de ieri”
Iubita actriță a fost găsită astăzi fără suflare de fiica sa adoptivă. Medicii de la SMURD au declarat la prima vedere că actrița a murit de mai multe ore.

Alexandru Arșinel a declarat că nu i-a mai răspuns de ieri la telefon și el crede că ieri a și murit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top