Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ULTIMA EMISIUNE: Vadim a vorbit la TEO SHOW despre boala sa. VEZI CE A DECLARAT IN ULTIMUL SAU INTERVIU

ULTIMUL INTERVIU: Corneliu Vadim Tudor a fost invitat pe data de 4 septembrie in emisiunea Teo show unde a vorbit foarte degajat despre sanatatea sa si a recunoscut ca este bolnav.

Iata ce a declarat:

„Cred prea mult in oameni.

Corneliu Vadim Tudor a avut ultima aparitie tv in cadrul emisiunii Teo Show, unde a raspuns cat se poate de deschis intrebarilor lui Teo si ale Bursucului.

Printre declaratii, politicanul a spus ca cel mai mare pacat al sau este acela ca a ajuns sa creada prea mult in oameni. Marele om politic a declarat in direct la Kanal D ca a ajuns sa se increada tot mai mult in semeni si ca, de multe ori, a avut numai de suferit.

CITESTE AICI: ULTIMA POEZIE SCRISA DE VADIM TUDOR
CITESTE AICI: CAUZA MORTII LUI VADIM TUDOR

CITESTE SI: DECIZIE DE ULTIMA ORA in legatura cu TRUPUL NEINSUFLETIT al lui CORNELIU VADIM TUDOR. Familia politicianului este suparata

Vadim a vorbit la TEO SHOW. Vadim Tudor a vorbit si despre familia sa , pe care o iubea nespus si la care venea tot timpul plin de cadouri, in special pentru sotia sa. “Am fost de atatea ori in Parlamentul European cu familia mea, iar de regula cand este ziua lor de nastere le dau bani si isi cumpara singure. S-ar putea sa gresesc…”

Presedintele Partidului Romania Mare a mai spus ca este un adevarat credincios si ca nu pleaca niciodata la drum fara Biblie. “Tin la mine in servieta un exemplar al Bibliei, pe care am citit-o deja de 6 ori”, a declarat Vadim Tudor la Teo Show.

“Dumnezeu cand iti ia mintile te face sa fii mandru. Sunt un om modest si mereu imi vad lungul nasului”, a continuat politicanul.

Tot in cadrul emisiunii Corneliu Vadim Tudor a vorbit si despre afectiunea care i-a cauzat ceva problem de sanatate, insa a lasat sa se inteleaga ca boala nu ar fi una atat de grava.
“- Ati fost in moarte clinica?”

“- Niciodata. M-am dus la spital din cauza unor probleme la plamani, dar nu am fost nicio clipa in lumea de dincolo. I-am spus unui amic <>.”

VIDEO – ULTIMA EMISIUNE: Vadim a vorbit la TEO SHOW despre boala sa. VEZI CE A DECLARAT IN ULTIMUL SAU INTERVIU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top