Connect with us

Revistateo.ro

ULTIMA ORA. Cutremur in Franta, pe coasta de vest

Stiri

ULTIMA ORA. Cutremur in Franta, pe coasta de vest

Cutremur in Franta, pe coasta de vest a tarii. Institutul german de seismologie a anuntat un seism produs in regiunea La Rocheille, localitate aflata pe coasta de vest a tarii, in largul golfului Biscaya, scriu ziarele pariziene.

UPDATE: 10:41 – Din motive de securitate, locuitorii orasului Rochefor au parasit casele si sediile institutiilor in care se aflau din motive de securitate.

Cutremurul i-a surprins pana si pe geologi, neobisnuit sa se produca astfel de seisme in vestul Frantei. Cele mai multe cutremure raportate in ultima vreme au avut loc in zonele seismice concentrate ale lumii, recunoscute pentru activitatea vulcanica si ciocnirea frecventa a placilor tectonice.

EXCLUSIV. Parapsihologul Ioan Istrate: „Romania va fi lovita de un cutremur de 7,9 grade si de o seceta cumplita”

UPDATE: Bilant actualizat dupa al doilea cutremur din Japonia: peste 40 de morti

Posibil cutremur si in Romania

„In fiecare secol avem unul, doua, trei cutremure mari, de peste 7. Vrancea este acum in faza finala. Stiti cum e? Exact atunci cand cineva moare, inainte de moarte are niste spasme. Ultimele rabufniri de activitate, dar care sunt sau vor fi destul de importante”, sustine Mircea Radulian, directorul Institutului de Fizica a Pamantului, Mircea Radulian, pentru stirileprotv.ro.

http://teotrandafir.com/ultima-ora-cutremur-franta-pe-coasta-de-vest/111624/

Parapsihologul Ioan Istrate sustine ca in Romania va avea loc un cutremur puternic, de peste 7 grade, asemanator celui din Nepal. Cutremurul s-ar produce chiar in acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top