Connect with us

Revistateo.ro

ULTIMA ORĂ. Un centru comercial din Suceava A ARS ÎN INTREGIME

Inedit

ULTIMA ORĂ. Un centru comercial din Suceava A ARS ÎN INTREGIME

Un centru comercial aflat la ieșirea din orașul Suceava a fost mistuit de flăcări azi-dimineață, intervenind mai mulți pompieri la fața locului pentru a stopa incendiul care a afectat 5.000 de metri pătrați ai complexului comercial, relatează Mediafax.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava (ISU) a declarat pentru presă că incendiul a izbucnit la un complex comercial situat în comuna Șcheia, pe DN 17, la intrarea în Suceava dinspre Gura Humorului. Incendiul a izbucnit la ora 8 dimineața, focul afectând 5.200 de metri pătrați ai complexului comercial, distrugând mai multe magazine din interior.

CITEȘTE ȘI: ALERĂ: PERSOANE SECHESTRATE ÎNTR-O CAFENEA DIN SYDNEY

Nu există răniți în urma incendiului de la centrul comercial întrucât persoanele care se aflau înăuntru au reacționat la timp respectând regulile în caz de incendiu și au ieșit afară imediat ce au simțit fum. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a declarat că pompierii au o misiune grea întrucât toată clădirea este cuprinsă de flăcări.

ULTIMA ORA. Un centru comercial din Suceava A ARS IN INTREGIME

Intervenția pompierilor din zona centrului comercial face dificilă circulația pe DN 17, unde mașinile stau la coadă pe mai multe sute de metri. Fotografia articolului: MEDIAFAX.

Știre în curs de actualizare.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top