Connect with us

Revistateo.ro

Ultimele cuvinte ale unor oameni celebri

Inedit

Ultimele cuvinte ale unor oameni celebri

Jack Daniel (1850 – 1911) – „Un ultim pahar, va rog”
Este fondatorul distileriei americane Jack Daniel’s Tennessee Wiskey, care a incetat din viata in urma unei infectii la sange. Zvonurile spun ca Daniel a murit in urma unui incident petrecut in biroul sau, cand a lovit seiful sau de suparare ca nu il putea deschide. Multe biografii scrise despre celebrul Jack Daniel resping aceasta idee si se limiteaza doar la cauza mortii.

Karl Marx (1818 – 1883) – „Ultimele cuvinte sunt pentru prostii care nu au spus suficient”
Karl Marx a fost un important teoretician politic german, filozof si economist care a devenit cunoscut dupa publicarea cartilor sale „Manifesul comunist” si „Das Kapital”. Decesul sau a intervenit dupa o complicatie a unui catar, inflamatie a mucoasei nazale insotite de secretie.

Richard Harris (1930 – 2002) – „A fost mancarea, nu va atingeti de mancare”

Richard a fost un cantaret irlandez, actor, star de cinema si a devenit cunoscut dupa rolul din „Camelot” si „Harry Potter” (Albus Dumbledore). A murit de cancer limfatic pe 25 octombrie 2002, alaturi de copii si cele doua foste sotii. „Cand a fost luat la spital, in lobby-ul hotelului s-a facut liniste, iar Richards Harris a strigat: „A fost mancarea. Nu va atingeti de mancare”, era tipic pentru el”, a declarat regizorul Peter Medak.

Walt Disney (1901 – 1966) – „Kurt Russell”

A fost un magnat american, artist, caricaturist, scenarist si filantrop care a castigat numeroase premii in intreaga sa activitate, avand in palmares 22 de premii Oscar, 4 titluri de onoare oferite tot de Academia de film si 7 premii Emmy. Totodata numele lui este purtat de numeroase parcuri de distractie din lume „Disney land”. Cunoscut ca un fumator inrait, Walt Disney a incetat din viata pe 15 decembrie 1966, datorita unui colaps circulator acut, in urma unui cancer la plamani. Ultimele sale cuvinte au fost scrise pe o bucata de hartie si nici pana in ziua de azi nu s-a aflat semnificatia lor, inclusiv Kurt Russell se afla intr-o mare dilema.

John Adams (1735 – 1826)  – Thomas Jefferson e inca in viata

John Adams a fost la doilea Presedinte al Statelor Unite care a incetat din viata chiar de ziua Americii, pe 4 iulie. Ultimele sale cuvinte le-a spus dupa ce si-a revenit din coma.

 Steve Irwin (1962 – 2006)  „Nu te teme, de obicei nu inoata pe spate”.

Celebrul realizator de televiziune, cunoscut drept vanatorul de crocodili, a murit în 2006, dupa ce a fost intepat de o pisica de mare alaturi de care înota.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top