Connect with us

Revistateo.ro

Un actor îndrăgit din serialul-fenomen SPARTACUS vine în România

Stiri

Un actor îndrăgit din serialul-fenomen SPARTACUS vine în România

Manu Bennett este un cunoscut actor de seriale de televiziune, fiind remarcat în mai multe super-producții, iar cea care l-a făcut celebru definitiv este Spartacus. Manu Bennett joacă în special roluri negative, fiind potrivit perfect pentru personajele masculine malefice, amintind aici personajul Azog din seria „Hobbitul”.

Manu Bennett este cunoscut și din serialul „Arrow”, unde l-a interpretat pe Slade, serial difuzat și în România. Printre filmele cele mai importante de menționat, se numără „Lantana”, „The condemned”, „Tomoko” sau „The marine”. La evenimentul care va avea loc la București în luna mai (8-10, la Romexpo), trebuia să participe și actorul Kevin Sorbo („Hercules”), dar acesta și-a anulat participarea din cauza unor filmări care au apărut între timp.

CITEȘTE ȘI: LISTA CU NUMELE REALE ALE VEDETELOR DE LA HOLLYWOOD

Pe lângă Manu Bennett, la Comic Con mai este așteptat anul acesta și cel care îl interpretează pe Hodor în „Urzeala tronurilor”, actorul Kristian Naim. Festivalul se află la a treia ediție și este dedicat tuturor pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, aventuri și jocuri video. Anul acesta se așteaptă 35.000 de persoane la festival, fiind invitați actori și regizori cunoscuți de la Hollywood.

Va exista și o competiție regională de jocuri precum și o zonă dedicată în special pasionaților de jocuri video de strategie și aventuri. Cei prezenți se vor putea transforma în personajul lor de ficțiune preferat, existând numeroase concursuri și surprize pentru publicul larg.

Biletele pentru festivalul organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events pot fi cumpărate din rețelele Eventim și My Ticket (64 de lei acum, 79 de lei în ultima săptămână).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top