Connect with us

Revistateo.ro

aparat de tuns

Stiri

Un aparat de tuns, dar care?

Un aparat de tuns, dar care? Look-ul impecabil și atitudinea încrezătoare reușesc de fiecare dată să întoarcă orice privire.

Atenția la cele mai mici detalii, de la alegerea tunsorii până la întreținerea stilului de barbă, face ca un look să fie cu adevărat desăvârșit. Iar pentru a-și crea propriul stil, orice bărbat are nevoie de un aparat de tuns.

Cum alegi aparatul de tuns care te va însoți în fiecare zi, în diminețile petrecute în fața oglinzii pentru seri de gală?

Definește-ți stilul!

Un aparat de tuns poate deveni complicele eficient pentru un look cool dacă ții cont de câteva reguli de bază. Mai întâi de toate fii atent când alegi distanțierul . Începe cu cea mai mare lungime, opreşte-te în mod regulat pentru a-ţi aranja părul și a te uita la rezultatul obținut, iar pentru perciuni și uniformizare folosește-te de foarfece.

CITESTE SI: Top 6 fantezii sexuale comune la femei si barbati. Nu te asteptai la prima!

Cu reglaje ultra-precise pentru a se adapta cu ușurință în funcție de zonă, posibilitatea de a fi folosite sub duș, autonomie ridicată și funcții de reîncărcare și conectare la priza, aparatele de tuns Rowenta for Men sunt armele perfecte în realizarea celui mai seducator look!

Aparatul de tuns părul si barba Rowenta MultiStlye Precision se adaptează perfect în funcție de zonă, pentru un tratament personalizat, în conformitate cu nevoile tale. Profilul unic al lamelor din titan foarte rezistent permite o tăiere dintr-o mișcare a firelor de păr iar cele 42 de setări (de la 2 mm la 22 mm), conferă ultraprecizie în tăiere. Display-ul digital permite controlarea nivelului de putere a bateriei, selecția pieptenului și setarea lungimii.

Vrei o barbă perfectă?

Pentru faimoasa “barbă de 3 zile” dar și pentru adevărată barbă, care are din ce în ce mai mulți adepți pe zi ce trece, nimic nu înlocuiește un aparat de tuns…barba Rowenta for Men! Aceasta va fi lăsată ca prin magie exact la dimensiunea potrivită pentru a-ţi oferi stilul de barbă râvnit, fără a uita de perciuni. Aparatul de tuns barba de înaltă precizie, cu tehnologie de aspirare Rowenta AirForce Precision permite o tăiere de excepție și îți protejează în același timp pielea, evitând iritațiile.

Turbina de mare viteză permite aspirarea a până la 95% din firele de păr. Pentru o tăiere de excepție și o tunsoare extrem de precisă, aparatul este prevăzut cu lame cu înveliș din titan și reglaje precise: 20 de setări și precizie de 0.5 mm pentru ca tu să te bucuri de stiluri multiple.

Pentru o față impecabilă, nu sări peste nas și urechi… Trimmerul pentru nas și urechi Rowenta Nomad este aliatul ideal pentru un look impecabil.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top