Connect with us

Revistateo.ro

Un baietel din China s-a nascut cu 31 de degete

Inedit

Un baietel din China s-a nascut cu 31 de degete

Caz socant in China. Un baietel s-a nascut cu 31 de degete : 15 la maini si 16 la picioare. Hong Hong are cate doua palme la fiecare mana.

Doctorii l-au diagnosticat pe Honh Hong cu polidactilie, o boala congenitala care se manifesta la copii, caini si pisici, acestia nascandu-se cu mai multe degete decat in mod normal. Polidactilia este o afectiune destul de des intalnita, cam una la 1000 de nasteri, conform studiilor realizate de „Children’s Heathcare of Atlanta”.

De regula, degetele sunt inlaturate chirurgical insa parintii lui Hong Hong nu au dispus de banii necesari operatiei. Polidactilia este o afectiune ereditara, care se transmite din generatie in generatie. Asa s-a intamplat si in cazul baietelului chinez, caci mama sa s-a nascut cu cate 6 degete la maini si picioare.

Un baietel din China s-a nascut cu 31 de degete

Un baietel din China s-a nascut cu 31 de degete

Deocamdata, a povestit tatal lui Honh Hong, Zou Chenglin, fiul sau este prea mic pentru o asemenea interventie. Pana va ajunge la varsta potrivita, parintii sai vor incerca sa adune banii pentru operatie si medicul care sa realizeze aceasta interventie.

Parintii lui Hong Hong au primit din partea medicilor o multime de sugestii, deoarece interventia este una extrem de complicata. Baietelului nu numai ca trebuie sa ii inlature degetele in plus, ci este nevoie si de o reconstructie a degetelor mari.

CITESTE SI: Socant! Nimeni nu stie de ce acestei tinere ii sangereaza ochii in acest mod
CITESTE SI: Descoperire socanta la o ecografie

Operatia ar putea costa in jur de 200 de mii de yuani chinezesti (aprox. 30 de mii de dolari), insa cei doi parinti au reusit pana acum sa adune doar 40 de mii de yuani, din donatii online. Acesta a fost si motivul pentru care au hotarat sa faca publica povestea fiului lor, spune Zou Chenglin, pentru a reusi sa adune suma intreaga.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top