Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat a avut parte de o moarte cu totul stupida, din cauza unui obicei pe care multi il au. Acesta a murit din cauza ca isi rodea unghiile.

Stiri

Un barbat a murit pentru ca isi rodea unghiile. Obiceiul l-a costat viata

Un barbat a avut parte de o moarte cu totul stupida, din cauza unui obicei pe care multi il au. Acesta a murit din cauza ca isi rodea unghiile.

Numeroase persoane obisnuiesc sa isi roada unghiile, iar de la un obicei izolat, in caz de neliniste si pana la o obsesie, nu este decat un pas.

Chiar si in medicina exista un termen medical pentru acest tip de afectiune, numita onicofagia. Aceasta este definita prin tendinta de a roade continuu unghiile. Onicofagia este deosebit de frecventa in timpul copilariei si adolescentei. Ea releva o usoara instabilitate (copil nervos).

Onicofgia este un obicei de cele mai multe ori trecator si inofensiv. Atunci cand este asociat cu alte dereglari psihomotorii, precum ticuri, manipularea suvitelor de par, poate fi utila o psihoterapie. Tratamentele locale, precum lacuri amare date pe unghii, au o eficacitate variabila.

John Gardener, un barbat din Marea Britanie, a murit pentru ca isi rodea unghiile. Acesta a contractat o infectie care s-a dovedit fatala.

Inca din copilarie, barbatul suferea de diabet, iar ulterior, de probleme cardiace. Mai apoi, s-a ales cu o cangrena, care a dus la amputarea unui picior.

Din cauza ca isi rodea unghiile, John devenise imun la durere

Unghiile sale erau atat de roase, incat medicii cred ca barbatul devenise imun la durere. Mama lui John se invinovateste pentru ca nu a putut face mai mult pentru el.

„Chiar ne-a lovit familia, am fi dorit sa putem face mai mult pentru el. Nu as vrea sa se mai intample acest lucru nimanui”. A dezvaluit mama devastata.

Ranile lui John au inceput sa fie din ce in ce mai serioase, iar o infectie septica a fost cea care l-a doborat.

Citeste si: Cesia Abigail a angajat un om al strazii la restaurantul ei. Ce s-a intamplat dupa doua saptamani
Desi a fost tratat cu antibiotice, medicii i-au spus ca trebuie sa ii indeparteze un deget. John le-a spus medicilor ca nu isi doreste acest lucru si apoi a suferit un atac de cord.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top