Connect with us

Revistateo.ro

Un bărbat care prezenta o obsesie stranie pentru extratereștri și Illuminati a dispărut, lăsând în urmă o cameră plină de mesaje criptate.

Inedit

Un bărbat obsedat de extratereștri dispare și lasă în urmă 14 cărți stranii

Un bărbat care prezenta o obsesie stranie pentru extratereștri și Illuminati a dispărut, lăsând în urmă o cameră plină de mesaje criptate, lipite pe pereții acesteia.

Studentul la psihologie, pe nume Bruno Borges, părea în toate mințile când l-au văzut părinții ultima dată, dar acțiunile sale contrazic într-o foarte mare măsură acest lucru. La finalul lunii martie, tânărul a fost dat dispărut, iar rudele sale au reușit în scurt timp să pătrundă în camera sa. Ceea ce au descoperit este atât straniu, cât și bizar și ne arată că Bruno avea un proiect secret pe care l-a dus la îndeplinire înainte de a dispărea cu totul, conform Bored Panda.

Odată deschisă ușa camerei, părinții au pătruns într-un adevărat altar cu aer mistic, care poate trezi cu ușurință suspiciuni din partea observatorilor. Pereții erau decorați în totalitate cu tot soiul de formule criptice, simboluri, picturi ciudate și scriituri misterioase. Pe lângă acestea, tânărul a lăsat în urmă 15 cărți, scrise într-un sistem criptografic, greu de descifrat. Dar ceea ce captează atenția oricui este statuia filosofului Giordano Bruno, care a fost primul care a prezis existența vieții extraterestre.

CITESTE CONTINUAREA PE PLAYTECH.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top