Connect with us

Revistateo.ro

Un bebelus era sa moara din cauza mamei sale. Ce au descoperit medicii in laptele matern

Inedit

Un bebelus era sa moara din cauza mamei sale. Ce au descoperit medicii in laptele matern

Krystin Lisaius si Somchai Lisaius sunt doi parinti de meserie reporteri, cu o cariera in televiziune destul de larga. Faima lor a devenit si mai mare in momentul in care politia a batut la usa casei lor.

Krystin a fost condamnata la doi ani de inchisoare, dupa ce fetita ei a ajuns la spital si era sa moara. Dupa ce a primit laptele matern de la mama, micuta a inceput sa fie rosie la fata si avea convulsii. Nu era vorba de o raceala asa cum credeau parintii. Au mers de urgenta la spital, iar medicii au descoperit ceva demn de un film de groaza: bebelusul luase o supradoza de cocaina, scrie EliteDaily.

In prima faza, parintii au refuzat sa i se recolteze probe de sange si urina micutei, insa medicii i-au avertizat ca aceasta masura nu poate fi negociata pentru ca zilele fetitei erau numarate.

A consumat cocaina 12 ore inainte sa isi alapteze fetita

Mama fetitei a consumat cocaina 12 ore inainte sa isi alapteze fata si sustine ca a facut asta pentru ca nu mai putea de dureri, mai ales ca o nascuse recent. S-a inselat amarnic pentru ca autoritatile trebuiau sa ia masuri urgente.

un-bebelus-era-sa-moara-din-cauza-mamei-sale-ce-au-descoperit-medicii-in-laptele-matern-1

Amandoi au fost considerati vinovati de situatia micutei si au fost declarati parinti iresponsabili, fapt pentru care au fost condamnati la inchisoare. Micuta a ajuns in ingrijirea bunicii materne, iar cei de la Drepturile Copilului supravegheaza atent modul in care este crescuta.

Nu este prima oara cand perechea are probleme cu drogurile. In urma cu cativa ani, cei doi au fost in centrul unui scandal urias, informeaza KOLD News 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top