Connect with us

Revistateo.ro

Un biciclist a vazut o catelusa cu lacrimi in ochi. Ce se afla in punga pe care o apara cu labutele

Stiri

Un biciclist a vazut o catelusa cu lacrimi in ochi. Ce se afla in punga pe care o apara cu labutele

Un barbat se plimba cu bicicleta in orasul Lincolnshire din Marea Britanie, si, langa drumul pe care pedala, a vazut o catelusa cu lacrimi in ochi care nu se putea desparti de o punga.

O catelusa din rasa cocker spaniol a fost gasita pe marginea unui drum de catre un biciclist. Animalul statea cu labutele pe o punga si parea sa aiba lacrimi in ochi, a fost prima observatie pe care a facut-o tanarul.

Dorind sa afle de ce e trista si sta singura pe camp, acesta s-a apropiat de ea ca sa o mangaie.

Aceasta catelusa a reaparut la 4.000 de kilometri de casa sa

VIDEO. Exemplu de OMENIE de la un caine. Uite ce face pentru prietenul sau!

Tanarul credea ca in sacosa era un pui de gaina mort, avand senzatia la un moment dat ca se misca. S-a inselat cand a deschis punga, iar catelusa a inceput sa planga. In punga erau cei patru puiuti ai ei, morti.

Bicilistul sustine ca avea lacrimi in ochi si nu se misca deloc de langa punga, parca sperand ca micutii ei vor reveni la viata. Autoritatile britanice fac toate demersurile pentru a-i gasi pe stapanii animalului.

„Am crezut initial ca este o pasare moarte, dar apoi am vazut ca se misca. Catelusa era singura si lingea o punga de hartie. Inauntru se aflau patru pui de catel morti. Mi s-a rupt inima. Pot sa jur ca avea lacrimi in ochi”, a declarat Paul Skinner pentru cotidianul The Telegraph.

Skinner a chemat imediat asociatia pentru protectia animalelor din oras, iar veterinarii au luat-o pe catelusa in ingrijire.

Unul dintre veterinari sustine ca a fost cea mai dramatica scena la care a asistat vreodata: „Uneori, cateii pot parea morti, dar pot fi resuscitati. Mama lor statea cu ei, indiferent daca reveneau sau nu la viata”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top