Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Are un chip angelic, insa cei care o vad de la gat in jos o iau la fuga. Cum arata Barbie de Rusia

Ochii sai fac ravagii pe retelele se socializare, insa atunci cand barbatii vad cum arata de la gat in jos, toti o iau la fuga.

Buzele sale senzuale si chipul placut i-au pacalit pe multi barbati care au fost cuceriti de frumusetea ei. Julia Vins are 20 de ani, iar de la varsta de 15 ani practica de patru ori pe saptamana culturismul.

Pentru ca nu era multumita de felul in care arata, Julia a inceput sa traga de fiare, iar foarte curand, muschii sai s-au dezvoltat foarte mult, iar lumea o striga acum „Muscle Barbie”, din aceasta cauza.

Acum, „Barbie de Rusia” este capabila sa ridice pana la 215 kilograme, un lucru cu adevarat intimidant pentru multi barbati.

Biceps training with @nikolay.vorobyev #powerlifting #bodybuilding #fitness #musclebarbie

A video posted by Julia Vins | Юлия Винс (@julia_vins) on

Constienta de atuurile sale, Julia si-a facut un cont de Instagram, unde persoane din intreaga lume ii urmaresc antrenamentele solicitante.

„Barbie de Rusia” este din sud vestul Rusiei si a a inceput sportul cu greutati pentru a-si spori increderea in ea. Apoi a descoperit ca acest sport i se potriveste la fix si a inceput sa ridice greutati de doua ori mai mari decat corpul ei.

Julia / foto: Instagram

Julia / foto: Instagram

Profesorii de la scoala au observat inclinatia ei catre culturism si i-au asigurat un antrenor personal, care a ajutat-o sa isi dezvolte abilitatile de ridicare a greutatilor.

„Oamenii ma stiu drept Barbie musculoasa. Imi place aceasta comparatie, este draguta. Am acesti ochi mari si verzi, imi place sa ma machiez, dar in acelasi timp sunt puternica. Pot sa ridic 215 de kilograme la antrenamente si vreau sa devin cat mai mare posibil”, marturiseste Julia.

Desi are un chip angelic, Julia nu zambeste niciodata si a dezvaluit de ce se intampla acest lucru.

Julia / foto: Instagram

Julia / foto: Instagram

„De ce nu zambesc niciodata? Pentru ca traiesc in Rusia. Un zambet in comunicarea dintre rusi nu este egala cu politetea. Zambetul constant de politete este considerat o trasatura rea la o persoana, care indica faptul ca acea persoana este nesincerea, ca care secrete si ca nu isi dezvaluie adevaratele emotii.  Un rus trebuie sa aiba un motiv suficient ca sa zambeasca, iar acest lucru va fi vizibil de catre ceilalti”, le-a spus ea celor care o urmaresc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top