Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Un an de la Colectiv / Povestile celor 64 de victime din ”Clubul groazei”

La aproape un an de la tragedia de la #Colectiv, mii de intrebari au ramas fara raspuns si 64 de oameni au pierdut lupta cu viata.

Sute de persoane au asteptat cu sufletul la gura sa mearga la concertul trupei favorite, ”Goodbye to Gravity” in seara de 30 octombrie 2015.

Clubul #Colectiv, pe care multi il mai vizitasera si cu alta ocazie, a devenit sfarsitul a 64 de tineri frumosi si liberi, care nu au reusit sa scape din haosul creat.

In timpul concertului, artificiile care trebuiau sa creeze un adevarat spectacol pentru trupa rock au aprins buretele poliuretanic folosit pentru antifonare, iar de la acel moment si pana la inceperea trgediei, nu au mai fost decat cateva minute.

Flacarile au inceput sa se extinda rapid, iar oamenii au inceput sa se calce in picioare.

Numai in acea seara, 26 de persoane au murit in incinta clubului, iar una in drum spre spital.

VLAD TELEA
Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity a murit chiar in seara de 30 octombrie. Alaturi de colegii sai, venise sa sustina un concert si sa lanseze, cu aceasta ocazie albumul ”Mantras of War”. Toti membrii formatiei asteptau cu nerabdare sa vada reactia publicului si pregateau un mare turneu european, pentru a deveni cunoscuti la nivel international.

Vlad a lasat in urma sa o fetita, dar si o sotie indurerata. Avea numai 37 de ani atunci cand a murit.

Vlad Telea / foto: Facebook

Vlad Telea / foto: Facebook

CLAUDIU PETRE
Claudiu Petre, cunoscut pentru blogul sau, se numara printyre cei care si-au pierdut viata in incendiu. Dupa ce a fost dat disparut in noaptea tragediei de catre familie, ulterior a fost identificat. Prietenii si familia s-au mobilizat si l-au cautat la toate spitalele din Capitala.

Desi reusise sa iasa din clubul in care a avut loc incendiul, Claudiu a decis sa se intoarca si sa ajute persoanele ranite. A reusit sa scoata o fata din club, apoi s-a intors sa ajute si alte persoane.

Claudiu Petre este cea de-a doua persoană careia presedintele Klaus Iohannis i-a conferit post-mortem Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler.

Claudiu avea numai 36 de ani atunci cand a murit ca un erou pentru familie si pentru cei pe care i-a salvat.

Claudiu Petre / foto: Facebook

Claudiu Petre / foto: Facebook

ADRIAN RUGINA

Adrian Rugina era tobosarul trupei Bucium si fost membru al trupei Teuton si era cunoscut datorita concertelor pe care le organiza.

Adrian Rugina / foto: Facebook

Adrian Rugina / foto: Facebook

Prietenii ii spuneau „Vikingul”, iar in seara tragediei a sarit sa ii ajute pe ceilalti, fara sa se teama de moarte.

Desi a fost printre primii care au iesit atunci cand au izbucnit flacarie, Adrian s-a intors in club pentru a-i ajuta si pe ceilalti.

Alaturi de Claudiu Petre, Adrian a primit de la Preşedintele Klaus Iohannis Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler, in semn de apreciere pentru curajul, altruismul si daruirea de care a dat dovada in timpul tragicului eveniment de la Clubul #Colectiv din Bucuresti.

Adrian avea 38 de ani cand a murit.

ANDREI STEFAN HAMED

Andrei Stefan Hamed

Andrei Stefan Hamed

Andrei Stefan Hamed, in varsta de 15 ani, a murit in bratele mamei sale, dupa ce a fost intoxicat in incendiu din Colectiv.

Stefan a fost calcat in picioare de zeci de persoane, insa a reusit sa iasa pe propriile picioare. Mama acestuia a ajuns la fata locului si l-a gasit. Cu ultimele puteri, acesta a spus ”Nu o sa mor mami? Nu o sa mor, nu?”. Adolescentul a murit, insa nu din cauza ranilor, ci a intoxicatiei, care a fost prea puternica si a aerului fierbinte care i-a ars organele.

CATALINA IONITA
Catalina Ionita si Mihai Alexandru au venit in clubul Colectiv impreuna si planuiau sa petreaca o seara de vis. Cei doi se iubeau de cativa ani, voiau sa se casatoreasca si visau sa aiba un copil.

Catalina Ionita / foto: Facebook

Catalina Ionita / foto: Facebook

In momentul cand a inceput incendiul, Mihai a rugat-o pe Catalina sa iasa din club.

Atunci cand a vazut ca Mihai nu mai apare, Catalina s-a intors dupa iubitii ei.

„Cand a ajuns afara, a inceput sa urle dupa iubitul ei, Mihai, chitaristul trupei „Godbye to Gravity”. A asteptat vreo cinci minute, iar atunci cand a observat ca el nu mai iese, a intrat inapoi in club, desi acolo totul ardea. Si dusa a fost, nu a mai iesit. Am tot sperat sa iasa, am sperat ca poate a iesit si nu am vazut-o. Mai apoi am gasit-o pe listele celor morti de la INML si am aflat ca a fost scoasa de jandarmi moarta, carbonizata, cu arsuri pe 90% din suprafata corpului. Este de nerecunoscut”, a spus un martor imediat dupa tragedie.

Catalina avea 34 de ani si terminase Arhitectura.

MIHAI ALEXANDRU

Mihai Alexandru este cel de-al doilea chitarist al trupei Goodbye to Gravity.
La fel ca si iubita sa, Mihai era arhitect si avea 34 de ani atunci cand s-a produs tragedia.

Mihai Alexandru / foto: Facebook

Mihai Alexandru / foto: Facebook

Acesta si-a dat seama de gravitatea situatiei si a sfatuit-o pe iubita sa sa iasa de urgenta. Echipele de interventie nu au mai putut face nimic pentru ei.

ALEXANDRU CATALIN SIMION

Alexandru Catalin Simion era cunoscut ca fiind un chitarist exceptional. A facut parte din formatiile: Erase, Phobia, Hatemode, Deliquents si avea 40 de ani atunci cand a murit in clubul #Colectiv.

Alexandru Catalin Simion / foto: Facebook

Alexandru Catalin Simion / foto: Facebook

Alexandru obisnuia sa invete copiii sa cante la chitara, iar in seara tragediei s-a intors sa isi ajute prietenii. Catalin Scanteie, unul dintre fostii sai colegi de trupa, precum si sotia acestuia, au fost salvati de catre Alexandru.

ANDA IOANA EPURE

Anda Epure a fost declarata moarta inca din prima lista facuta publica de IML, imediat dupa tragedie.

Anda Ioana Epure

Anda Ioana Epure

Familia tinerei, aflata in strainate, a ajuns in tara dupa ce a auzit ca Anda ar putea sa fie printre victime si s-a dus imediat la IML. Acolo au trait un cosmar, dupa ce si-au recunoscut fiica dupa tatuaj.

Alaturi de ea a murit si iubitul ei, Matei Gabriel, cu care Anda se pregatea sa formeze o familie. Anda avea 31 de ani in seara tragediei.

MATEI GABRIEL

Matei Gabriel a murit alaturi de iubita lui In incendiul de la Clubul Colectiv. Familiile tinerilor sunt Indurerate si inca nu le vine sa creadă ca aceasta tragedie a avut loc.

Gabriel Matei

Gabriel Matei

Matei avea 42 de ani si era din Prahova, iar in seara tragediei a mers impreuna cu iubita lui la Colectiv.
Acesta a fost inmormantat in localitatea natala, Iordacheanu.

LAURENTIU VARLAN

Laurentiu Varlan era chitaristul trupei ”Up to elevent”, iar pe 30 octombrie se afla in clubul Colectiv pentru a asculta piesele colegilor sai de breasla.

Laurentiu Varlan

Laurentiu Varlan

Acesta nu a mai reusit sa se salveze in seara tragediei si a murit din cauza fumului toxic. Martorii spun ca a murit tinandu-si de mana iubita.

MARIUS STEFAN RUSITORU
Marius Stefan Rusitoru s-a aflat si el printre oamenii care si-au pierdut viata in noaptea de 30 octombrie in clubul Colectiv. Acesta avea 27 de ani si lucra ca editor de imagine la TVR.

Marius Rusitoru

Marius Rusitoru

Era pasionat de muzica in general. In seara respectiva, dupa ce a terminat orele de lucru, si-a dat intalnire cu prietenii. S-au intalnit si au plecat la lansarea acestui album. Vestea a venit in miez de noapte, dupa miezul noptii. Una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat ca este internata in stare grava la spital si am fost si noi anuntati. Si am inceput sa cautam prin oras. Am luat spitalele la rand”, ne-a declarat Alex Rusitoru, fratele lui Marius, imediat dupa tragedie.

ANDREI PETRU BUCA
Andrei Petru Buca avea 29 de ani, era de meserie arhitect si era din Brăila.

Andrei Buca

Andrei Buca

Absolvent al Colegiului ”Gheorghe Munteanu Murgoci” din Braila, Andrei Petru Buca terminase Arhitectura la Bucuresti si lucra in domeniu, impreuna cu un prieten din Oradea, decedat si el in incendiul de la clubul Colectiv din Capitala. Familia a sperat inca din prima clipa ca Andrei nu a murit, insa a fost identificat la Morga un alt baiat din gasca, din Oradea, care se afla chiar langa brailean atunci cand tavanul clubului s-a aprins. Din pacate, unul dintre trupurile carbonizate era al tanarului de 29 de ani.

”Am tot crezut ca traieste. E ceva ce nu se poate descrie in cuvinte. Am tot sperat, desi de ieri, cand am aflat ca a murit Kuki, care era chiar langa Andrei, ne-am dat seama ca nu se va sfarsi bine. Era aproape…cand au pornit artificiile, Andrei a fost condamnat la moarte”, a povestit unul dintre prietenii braileanului, supravietuitor al tragediei care a cutremurat intreaga tara.

MONICA TANASOIU

Monica Tanasoiu avea 35 de ani si este una dintre victimele tragicului eveniment din octombrie 2015 de la clubul Colectiv. Ea a fost inmormantata, la aproape sapte luni distanta, in orasul natal, Ploiesti, dupa ce in prealabil a fost incinerat.

Monica Tnasoiu / foto: Facebook

Monica Tnasoiu / foto: Facebook

Monica Tanasoiu, cea de-a 27 victima identificata in urma incendiului din Colectiv, a fost inmormantata, sambata, la Ploiesti, orasul sau natal. Tanara, care era manager la o firma de publicitate, iar in acea fatidica seara se afla la concert impreuna cu iubitul ei, Ionut Popescu, care a murit si el langa ea.

IONUT POPESCU
Ionut Popescu avea 32 de ani si era din Vrancea. În noaptea fatidica, se afla în club cu prietena sa Monica. Tanarul a suferit arsuri grave si a fost înca de la început în coma indusa.

Ionut Popescu / foto: Facebook

Ionut Popescu / foto: Facebook

Ionut Popescu era fiul fostului director al companiei ENET Focsani, Valter Popescu. Mama sa, Anisoara Popescu, este medic. La fel ca iubita lui, care si-a pierdut viata în Colectiv, Ionut lucra în publicitate. Monica Tanasoiu, prietena lui Ionut, a murit chiar în noaptea incendiului.

MARIA ION

Maria Ion

Maria Ion

Maria Ion lucra ca femeie de serviciu in clubul Colectiv din Capitala, iar vineri seara, pe 30 octombrie, se afla la munca. Femeia era singura care aducea bani in numeroasa ei familie formata din cinci copii si tatal ei, care era bolnav.

In seara tragediei, aceasta i-a facut locul unei prietene.

MIHAELA VIERU

Mihaela Vieru implinise 32 de ani si se gandea la un viitor cu Constantin Ignat, cu care isi facuse planuri de casatorie.

Mihaela Vieru

Mihaela Vieru

In seara de 30 octombrie au mers impreuna la concertul din clubul bucurestean. Incendiul i-a prins inauntru si nu au putut iesi.

CONSTANTIN IGNAT

Prietenul Mihaelei Vieru, Constantin Ignat, avea 40 de ani si lucra la Institutul National de Cercetare pentru Sport. Era pasionat de muzica si activa in trupa Monarchy Band.

Constantin Ignat

Constantin Ignat

Mihaela si Constantin au petrecut ultimele clipe din viata impreuna si au murit incercand sa scape din infernul declansat in clubul Colectiv.

MARIA VULCU

Maria Vulcu / foto: Facebook

Maria Vulcu / foto: Facebook

Maria Vulcu (30 de ani), din Deva, se afla pe lista celor 27 de oameni care au murit chiar in noaptea de vineri spre sambata, in urma incendiului din Clubul Colectiv, din Capitala.
Tanara lucra ca arhitect, iar la inmormantarea sa au participat peste 1000 de persoane.

VALENTINA FLOREA

Valentina Florea

Valentina Florea

Valentina se afla in club in momentul producerii tragediei. Tanara venise la concertul Goodbye to Gravity cu prietenul si cu sora ei. In tot acel haos, cand toti incercau sa se salveze, Tina, asa cum ii spuneau apropiatii, s-a pierdut de sora si de prietenul ei. Au cautat-o toata noaptea, iar dimineata au gasit-o si au identificat-o la IML.

KARINA OPRITA
Karina Oprita (24 de ani) se afla la grupul sanitar al clubului, situat in capatul celalalt al clubului fata de singura cale de acces, astfel incat pompierii au ajuns prea tarziu si nu au mai putut sa o salveze. Alaturi de ea se afla si Enache Diana.

Karina(dreapta) si Diana / foto: Facebook

Karina(dreapta) si Diana / foto: Facebook

Medicii legisti au stabilit ca fata a murit intoxicata cu fum, pe corpul sau neexistand arsuri.

DIANA ELENA ENACHE

Diana Elena Enache si Carmen Irina Oprita (Karina) au murit tinandu-se de mana. Carmen, zisa Karina, era cu un an mai mica decat Diana Enache. Ambele fete venisera in Bucuresti sa studieze Cibernetica.

Diana Enache . foto: Facebook

Diana Enache . foto: Facebook

Incendiul din clubul Colectiv le-a prins pe Diana si Carmen impreuna in toaleta clubului. Cele doua fete erau colege de apartament si au mers impreuna la concertul trupei rock. Cele doua s-au refugiat la baie, sperand ca vor putea respira acolo aer curat, insa baia nu avea o fereastra.

NELU TILIE

Nelu Tilie

Nelu Tilie

Nelu Tilie avea 47 de ani in seara tragediei din #Colectiv. Fost ziarist, acesta era mare iubitor al muzicii rock si se afla chiar langa scena atunci cand s-a extins focul. Barbatul si-a dat seama ca nu are vreo sansa sa scape.

ALEXANDRU PAUL-GEORGESCU

Alexandru Paul Georgescu / foto: Facebook

Alexandru Paul Georgescu / foto: Facebook

Alexandru-Paul Georgescu avea 23 de ani si era din Targu Jiu. Pasionat de muzica si chitarist, Paul era la concert alaturi de iubita sa, Raluca, si de mai multi colegi de la Brigada de Voluntari.

VALENTIN FIERARU
Valentin Fieraru avea numai 25 de ani si era barman in clubul groazei.

Valentin Fieraru

Valentin Fieraru

Cu doar cateva minute inainte de tragedie, tanarul din Arges vorbise cu iubita sa si i-a spus ca are foarte mult de munca. De dimineata, parintii lui Valentin au aflat ca fiul sau nu mai este.

SIMONA LIVIA STAN

Simona Livia Stan

Simona Livia Stan

Simona Livia Stan – 27 de ani – Din Bucuresti, angajata la compania Oracle, angajata la compania Oracle. Aceasta era colega de serviciu cu solistul formatiei Goodbye to Gravity. Tanara venise la concert pentru a fi aproape de Alex Pascu.

NICOLETA BALDOVIN

Nicoleta Baldovin / foto: facebook

Nicoleta Baldovin / foto: facebook

Nicoleta Baldovin avea 25 de ani si era din Teleorman. Era originara din comuna Dobrotesti, absolvise Dreptul si Facultatea de Istorie si lucra la Institutul National al Patrimoniului si era voluntar.

Nicoleta milita pentru drepturile femeilor, fiind voluntar la FILIA, o organizatie non-guvernamentala care lupta impotriva inegalitatilor.

IOAN TRIPA

Ioan Tripa / foto: Facebook

Ioan Tripa / foto: Facebook

Ioan Tripa – 45 de ani – Era arhitect de profesie si provenea din Oradea. A absolvit Facultarea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti. A lasat in urma o mama, o sora, o iubita, dar si multi prieteni.

RADU PALADA

Radu Palada / foto: Facebook

Radu Palada / foto: Facebook

Implinise 35 de ani cu trei zile inainte de dezastrul din clubul Colectiv, in care si-a gasit sfarsitul. Este vorba despre Radu Palada, un tanar pasionat de aviatie care lucra pentru o firma de consultanta imobiliara din Bucuresti.

LILIANA GHEORGHE

Liliana Gheorghe / foto: Facebook

Liliana Gheorghe / foto: Facebook

Liliana Gheorghe a murit duminică (1 noiembrie), la Spitalul de Arsi din Capitala.

„Unul dintre cei care era grav a devenit critic in timpul noptii si a decedat dimineata. Era o domnisoară tanara, cred ca avea 25 de ani. Era dintre cei cu arsuri pe 40% din suprafata corpului si cu suspiciuni de arsuri de cai aeriene”, au transmis medicii în cursul zilei duminica, dupa tragedie.

In ultima zi de viata, aceasta isi dorea sa nu piarda cursurile de la facultate si si-a rugat colegii sa ii citeasca dintr-o carte. Liliana avea 25 de ani si era studenta la Litere.

MIMI VOICU

Mimi Voicu / foto: Facebook

Mimi Voicu / foto: Facebook

Mimi Voicu a murit, duminica dimineata, pe 1 noiembrie. A fost în Club Colectiv si este numarul 29 pe lista mortii. Un suflet frumos, mereu cu vorbe bune si linistitoare, dupa cum au descris-o toti prietenii. Aceasta lucra ca designer si costumier al trupei rock Goodbye to Gravity si la o firma importanta din Capitala.

ALEXANDRA MATACHE

Alexandra a pierit in urma incendiului din Colectiv, iar in urma ei au ramas doi parinti ingenuncheati de durere.

Alexandra Matache

Alexandra Matache

Alexandra Matache avea doar 26 de ani si lucra ca barmanita la clubul mortii, acolo unde si-a gasit sfarsitul.

COSTEL CARLICEAN

Costel Carlicean

Costel Carlicean

Initial neidentificat, decedat la Spitalul de Arsi, era un om sarac din Bucuresti, cunoscut de prieteni ca Stis. Nu avea rude apropiate.

ANDREEA CHIRIAC

Andreea Chiriac / foto: Facebook

Andreea Chiriac / foto: Facebook

Andreea Chiriac, in varsta de 28 de ani, este cea de-a 32-a victima a incendiului din clubul Colectiv. Tanara care a pierdut lupta cu viata pe 3 noiembrie incerca sa stranga bani pentru un credit ipotecar, care sa ii salveze casa de la scoaterea la licitatie si familia de la o evacuare fortata. Aceasta lucra la o companie importanta din Bucuresti.

DANIEL CIOBANU

Daniel Ciobanu / foto: Facebook

Daniel Ciobanu / foto: Facebook

Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Tarziu, a murit pe 7 noiembrie.
Dan Ciobanu, in varsta de 39 de ani si tata a doi copii, a fost prezent, pe 30 octombrie, in clubul Colectiv pentru a filma concertul sustinut de trupa Goodbye to Gravity. Ciobanu se ocupa si de productie audio-video, potrivit cumnatului acestuia, Andrei Ciobanu.

IONUT MAIOR

Era din Onesti, avea 27 de ani locuia in Capitala si era basist in trupa de rock Bruma. Ionut a absolvit Politehnica si a murit pe 7 noiembrie la Spitalul Universitar.

Ionut Maior

Ionut Maior

TULLIA CIOTOLA

Tullia Ciotola avea 20 de ani si venise la Bucuresti cu o bursa Erasmus. Originara din Napoli, tanara s-a numarat printre ranitii internati la Spitalul SRI.
tullia-ciotola
Pe 7 noiembrie, aceasta a murit, la scurt timp dupa ce a fost transportata la un spitla din Olanda.
Nelu Brandusam unul dintre supravietuitori, isi aminteste de Tullia:

”Pe Tullia când am vazut-o m-a marcat. Am vazut-o arsa de la brau in sus si nu stiai daca e fata sau baiat. Si ma gandeam ca daca va trai si se va uita in oglinda cum va reactiona. trebuia sa-mi taie mana si mi-a zis ca daca nu misc mana ma taie. Pe Florin l-a taiat la gat fiidca avea fata tumefiata”.

FLORIN CRISTIAN POPESCU

Florin Cristian Popescu

Florin Cristian Popescu

Florin Cristian Popescu avea 35 de ani si era Bodyguardul clubului Colectiv. El a murit la Rotterdam, in drum spre spital, dupa ce a fost transferat de la Spitalul SRI in Olanda.

ADRIAN POPA

Adrian Popa

Adrian Popa

Adrian Popa tanarul care s-a stins din viata la Spitalul Floreasca, in urma tragediei de la Colectiv, avea 29 ani si era angajat al unei companiei IT.

ALEX CHELBA

Alex Chelba

Alex Chelba

Alexandru Chelba avea 33 de ani si era fotograf, el fiind ranit grav la clubul Colectiv, unde filma atunci cand s-a declansat incendiul. Medicii spuneau ca avea arsuri pe o suprafata mare din corp si arsuri de cai aeriene.

ANDRA ELENA TOADER

andra-elena-toader
Andra Elena Toader, In varsta de 30 de ani, era din Bacau si lucra ca fotograf la un studio de evenimente. Ea se afla In clubul Colectiv In momentul declansarii incendiului alaturi de sora sa, Gabriela Toader Ursu, si de prietenul ei, Andrei. Toti trei au fost raniti, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de o apropiata a acesteia, Alina Roxana Sociu. Andra a murit pe 7 noiembrie 2016.

SERIAN MAVI

Serian Mavi / foto: Facebook

Serian Mavi / foto: Facebook

Mavi Serian avea 25 de ani si era originara din Constanta. Aceasta era absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (maghiara-engleza, promotia 2012) si a Masteratului de Studii Culturale Britanice (promotia 2014) din cadrul Departamentului de Engleza al Universitatii din Bucuresti. Ea cunostea mai multe limbi: turca, engleza, spaniola, franceza, maghiara si coreeana.

Serian a murit pe 7 noiembrie.

AYBERK MANCI
ayberk-manci
Cetatean turc, student la Facultatea de Studii Economice a Universitatii din Izmir, se afla in Romania prin Programul universitar Erasmus, a decedat la Spitalul Floreasca. Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a spus ca el si prietena sa au iesit din clubul Colectiv, au luat un taxi si au mers la spital. In taxi au zis ca se simt bine. Dar cand au ajuns la spital au inceput sa urle de durere si au fost internati de urgenta.

Pe 8 noiembrie, a murit la Spitalul Floreasca.

ALEXANDRA RADULESCU

Alexandra Radulescu / foto: Facebook

Alexandra Radulescu / foto: Facebook

Alexandra Radulescu, careia prietenii ii spuneau Sandy, avea 26 de ani, era din Brasov si lucra ca barmanita in clubul Colectiv din Bucuresti.

Aceasta era la munca in seara in care a izbucnit incendiul si a fost grav ranita.
Ea a fost internata in stare grava la Spitalul Floreasca din Capitala, avand complicatii mari la plamani, potrivit unor mesaje ale unor prieteni ai acesteia publicate pe Facebook.

DAN MATEI ALEXANDRU

Dan Matei Alexandru

Dan Matei Alexandru

In varsta de 26 de ani, Dan Matei Alexandru era din Bucuresti si a murit la Spitalul de Arsi. S-a stins din viata pe 8 noiembrie 2015.

BOGDAN ENACHE

Bogdan Enache

Bogdan Enache

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, pe 8 noiembrie, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.
Bogdan Enache este al treilea membru al trupei Goodbye to Gravity care si-a pierdut viata in urma incendiului din clubul Colectiv, dupa Vlad Telea si Mihai Alexandru.

TEODORA MAFTEI

Teodora Maftei

Teodora Maftei

Dupa incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei (36 de ani), a fost internata la Spitalul de Arsi din Capitala, in stare critica, cu arsuri pe mare suprafata din corp si cu arsuri de cai respiratorii. Pe 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferata la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Intermedicas.

Pe 9 noiembrie, Teodora a murit in spital.

LIVIU ZAHARESCU

Liviu Zaharescu

Liviu Zaharescu

Liviu Zaharescu era originar din Brasov si absolvise Facultatea de Marketing a Academiei de Studii Economice Bucuresti. Acesta avea 25 de ani si lucra, din 2010, ca fotograf de concerte pentru publicatia online Let’s Rock Romania.

TUDOR GOLU

Tudor Golu

Tudor Golu

Tudor Golu avea 28 de ani si era chitaristul trupei rock Axial Lead. Tanarul a murit într-un spital din Birmingham pe 10 noiembrie.

ELENA NITU

Elena Nitu / foto: Facebook

Elena Nitu / foto: Facebook

Elena Nitu a decedat intr-un spital din Liverpool, pe 10 noiembrie. Dupa incendiul din Clubul colectiv, Elena Nitu a fost internata in stare critica la Spitalul de Arsi, avand arsuri pe mare parte din corp si arsuri de cai respiratorii.

VLADUT ROBERTO ANDY

Vladut Roberto Andy

Vladut Roberto Andy

Vladut Roberto Andy, care era internat intr-un spital din Chelmsford, Marea Britanie, a murit la cateva ore dupa Elena Nitu. Tanarul ar fi implinit 19 ani. Vladut a murit pe 11 noiembrie.

ALEXANDRU PASCU
alexandru-pascu
Alexandru Pascu (33 de ani), basistul trupei Goodbye to Gravity a fost internat, in stare grava, la Spitalul de Urgenta Floreasca. El a fost supus unei interventii chirurgicale dificile, iar starea sa s-a inrautatit. Pe 11 noiembrie, familia a anuntat ca Alex a murit.

MADALINA STRUGARU
madalina-strugaru
Madalina Strugaru era iubita solistului Goodbye to Gravity, Andrei Galut. Aceasta a murit pe 12 noiembrie, la Spitalul Floreasca din Capitala.

ALEX ALIMAN
alex-aliman
Alex Aliman este victima cu numarul 53. Tanarul a pierdut lupta cu viata in zorii zilei de 12 noiembrie, la Spitalul Floreasca.

Tanarul a fost grav ranit in incendiul din Colectiv si starea sa de sanatate era foarte grava.

CLAUDIU BOGDAN ISTRATE
claudiu-bogdan-istrate
Claudiu Bogdan Istrate avea doar 22 de ani si era internat in stare grava, intubat, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitala. Acesta avea arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii, potrivit unor surse medicale. Tanarul s-a stins tot pe 12 noiembrie.

LOREDANA DARESCU

loredana-darescu
Loredana Darescu avea 29 de ani si era din Braila. Imediat dupa incendiu, a fost transferata la spitalul BG Clinic Ludwigshafen din Germania. Din pacate, pe 13 noiembrie 2015 a murit.

IOANA VICTORIA GEAMBASU
ioana-victoria-gemabasu

Ioana Victoria Geambasu avea 18 ani, era din orasul Mizil si a absolvit Liceul Teoretic Grigore Tocilescu din Mizil. Ea promovase in vara Bacalaureatul cu media 9.51 si era olimpica la matematica. Ea a murit pe data de 16 noiembrie 2015 la Spitalul Sfantul Ioan.

ANA ALBU

ana-albu
Ana Albu avea 37 de ani si a murit pe 19 noiembrie la Spitalul de Arsi, dupa ce fusese mutata pe 18 noiembrie de la Spitalul Sfantul Ioan. Locuia in Marea Britanie si venise in Romania pentru a-si serba ziua de nastere, ea mergand, impreuna cu fratele sau, sa sarbatoareasca in clubul Colectiv.

ANDREEA STEFAN
Andreea Stefan
Andreea Stefan, tanara de 28 de ani, din Ramnicu Valcea, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, pe 20 noiembrie , la o clinica din Germania. Aceasta fusese operata de catre medicii din orasul Bochum, pentru a i se pune grefe de piele.

ALEXANDRU MIHAI IANCU
alexandru-mihai-iancu
Alexandru Mihai Iancu, ranit în incendiul din clubul Colectiv, a decedat pe 21 noiembrie, la Spitalul „Sf. Ioan”, din Capitala. El avea 25 de ani, era din Bucuresti, absolvise Academia de Studii Economice (ASE), era pasionat de muzica si canta la chitara.

ALEXANDRU HOGEA
alex-hogea
Alexandru Hogea, tanarul care a murit pe 22 noiembrie intr-un spital din Viena, avea 19 ani, era din Sinaia si era student la Facultata de Automatica si Calculatoare din Bucuresti.

Dupa incendiul din Clubul Colectiv, el a fost internat la Spitalul Universitar cu arsuri pe apoape 60 la suta din suprafata corpului, iar pe 7 noimebrie a fost transferat la spitalul austriac.

IOANA RALUCA PANCULESCU
ioana-raluca-panculescu
Ioana Raluca Panculescu, de 36 de ani, a fost transportata, la jumatatea lunii noiembrie, cu un avion militar, la o clinica din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, iar pe 13 decembrie a murit.
Era de profesie psiholog si isi pierduse ambii parinti in urma cu mai multi ani.

ROXANA BOGHIAN
roxana-boghian
Roxana Boghian avea 26 de ani si era fotograf, specialitatea ei fiind concertele. Ea era cunoscuta in mediul artistic sub numele de Shimmaya ( Shimmaya Noctem si Shimmaya LIVE Photography). Pe 15 decembrie a murit la Spitalul de Arsi.

CRISTIAN MITROI
C
Cristian Mitroi avea 30 de ani si era artist grafic. Dupa incendiul din Colectiv, a fost internat la Floreasca cu arsuri pe corp si pe caile respiratorii.
A fost transportat in Marea Britanie, unde a murit pe 21 decembrie.

RADU SIENERTH
radu-sienerth
Radu Sienerth, din Petrosani, avea 21 de ani si era student la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti. Decesul lui a survenit la aproape 5 luni de la tragedia din Colectiv.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top