Connect with us

Revistateo.ro

Un an de la moartea actorului Paul Walker

Inedit

Un an de la moartea actorului Paul Walker

A trecut deja un an de la moartea actorului Paul Walker, care s-a stins din viață într-un accident de motocicletă, pe 30 noiembrie 2013. Actorul a decedat în Santa Clarita, California, și a fost imediat omagiat de fanii din toată lumea prin aprindere de lumânări sau raiduri cu motocicletele.

Acum câteva săptămâni, la lansarea filmului „Furious 7”, Vin Diesel a făcut câteva declarații despre absența lui Paul: „Este ceva ce se simte, pentru că am pierdut o persoană specială, un înger special”. Interpretul lui Dominic Toretto a mai mărturisit că distribuția filmului nu este doar o simplă distribuție care adună la un loc mai mulți actori profesioniști, ci a devenit o adevărată familie.

CITEȘTE ȘI: FILMUL ZIUA INDEPENDENȚEI REVINE DUPĂ 20 DE ANI

Memoria lui Paul Walker rămâne încă vie pentru fanii săi, aceștia vizitând și astăzi locul unde s-a petrecut accidentul fatidic. Tatăl actorului, Paul Walker III, a declarat recent într-un interviu pentru un site american că îi simte lipsa lui Paul în fiecare zi și că cel mai mult îi este dor de discuțiile pe care le avea cu el.

„Paul radia de iubire, iar acest lucru nu putea fi jucat. A avut o inimă foarte bună”, susține tatăl actorului. Meadow, fiica lui Paul Walker, a postat pe contul ei de Instagram de ziua lui Paul, pe 12 septembrie, o fotografie în care este îmbrățișată de tatăl ei la care scria „La mulți ani, te iubesc!”

Cody, fratele mai mic al lui Paul, își amintește cu drag de actor, spunând că este mândru că a avut un asemenea frate, de la care a învățat că în viață trebuie să râzi, să iubești și să trăiești fiecare clipă la maximum.

Paul Walker va apărea în al șaptelea film al seriei „Fast and Furious”, care va avea premiera pe 3 aprilie 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top