Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Un MARE IERARH ROMAN cere sa se traga clopotele pentru refugiati. Ce loc a gasit pentru gazduirea acestora

Clericii romani se arata ingaduitori cu refugiatii, contrar opiniei adverse din partea majoritatii populatiei. Mitropolitul Banatului, Inalt Prea Sfintitul Ioan Selejan, a facut un apel de ultima ora la adresa tuturor crestinilor din tara noastra.

Cunoscutul ierarh spune ca a gasit o hala unde pot fi gazduiti refugiati sirieni, oferindu-se chiar el sa le fie asigurata protectia pe teritoriul tarii noastre.

Acesta a fost prezent in taberele de imigranti din Lunga si Moravita, unde s-a deplasat pentru a vedea care este situatia in care sunt tratati sirienii care fug de moarte.

Hala din Timisoara in care Inalt Prea Sfintitul Ioan Selejan doreste sa ii duca pe refugiati este o varianta mult mai buna pentru oamenii urmariti de bombe in Siria decat taberele de refugiati.

Mitropolitul Banatului spune ca este pregatit, alaturi de ceilalti preoti si de enoriasii de rand, sa stranga alimente si haine pentru sufletele chinuite.

‘Vrem sa dam un mesaj locuitorilor din aceste zone, sa-i linistim ca acesti oameni care vor veni nu vor locui cu miile in satul lor, ci sunt in tranzit si sa putem fi de folos la miez de noapte.

Pentru ca, pe langa barbati puternici, vor fi si biete femei, mame cu copii, iar la miezul noptii e mai greu ca autoritatile sa aiba un ceai si o bucata de paine.

ierarh-2

Si atunci, am vorbit cu preotii din anumite localitati sa traga clopotul si sa adune sfanta biserica si toata lumea sa mearga sa ajute, sa dam dovada de oameni civilizati, de oameni care ajuta pe cineva, pentru ca totul va dura zile, nu ani’, a declarat cunoscutul ierarh, scrie radioresita.ro

Sursa foto: activistpost.com, debanat.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top