Connect with us

Revistateo.ro

Un membru din Casa Regala Britanica a dezvaluit ca ii plac barbatii

Stiri

Un membru din Casa Regala Britanica a dezvaluit ca ii plac barbatii

Casa Regala Britanica este in stare de soc dupa ce o ruda apropiata de-a Reginei Elisabeta a recunoscut ca este gay. Lordul Ivar Mountbatten, verisorul Reginei, este primul membru din familia regala care iese din dulap.

Mountbatten are 53 de ani si a facut dezvaluirea socanta pentru The Mail on Sunday. Iubitul lui este James Coyle, un barbat in varsta de 54 de ani.

Cei doi s-au cunoscut intr-o vacanta in luna martie a acestui an. „Sunt mai fericit acum, desi nu ma simt inca destul de comod ca mi-am facut publica orientarea sexuala”, a declarat Mountbatten pentru ziarul britanic.

„De-a lungul vietii mele, cea mai mare problema nu a fost ca apartin familiei regale, ci confruntarea cu o generatie inchisa la minte careia ii apartin. Am decis sa ies in fata si sa spun cine sunt pentru ca societatea incepe sa accepte comunitatea gay”, a mai spus lordul.

Mountbatten a fost casatorit cu o femeie, Penelope Thompson, de care a divortat in anul 2011, dupa 17 ani de casnicie. Cu ea a facut 3 cdopii.

Cu toate acestea, familia sa pare sa fi acceptat conditia sa sexuala: „Fiicele mele prefere sa aiba inca un tatic in casa, in loc de o mama vitrega”. Lordul socheaza sustinand ca James s-a imprietenit destul de repede cu copiii sai, cu care practica yoga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top