Connect with us

Revistateo.ro

Un miliardar român s-a sinucis în toaleta unui avion

Stiri

Un milionar român s-a sinucis în toaleta unui avion

Un milionar român s-a sinucis în toaleta unui avion. Luni, presa din America Latină anunța sinuciderea unei persoane de cetățenie română în toaleta unui avion care circula între Columbia și Costa Rica (de la Bogota la San Jose). Identitatea cetățeanului român care s-a sinucis la mii de kilometri depărtare de casă într-un avion a fost publicată abia astăzi, și este vorba de milionarul Costel Comana, cel care deținea firma brașoveană Regiotrans.

Costel Comana avea 53 de ani și a ales să moară în toaleta unui avion. Potrivit informațiilor medicilor, acesta s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi. Costel Comana nu avea o viață ușoară în ultima perioadă, cu toate că avea bani din belșug. Acesta avea probleme cu legea, Direcția Națională Anticorupție acuzându-l de fapte de corupție într-un dosar în care apare și numele companiei de stat CFR.

CITEȘTE ȘI: A MURIT INVENTATORUL LASERULUI

Costel Comana a zburat cu compania aeriană Avianca de la Bogota la San Jose și a ales să-și pună capăt zilelor în toaleta avionului. Zborul a pornit de la ora 8 dimineața (ora Columbiei) – 16.00 ora României – și a ajuns la San Jose la ora 09:05, respectiv 18:05.

Un miliardar roman s-a sinucis in toaleta unui avion1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top