Connect with us

Revistateo.ro

Un nou tip de bărbat: LUMBERSEXUALUL

Stil de viata

Un nou tip de bărbat: LUMBERSEXUALUL

Lumbersexualul nu este neapărat un tip de bărbat nou, deși veți vedea că poate fi considerat așa, deoarece acesta este prezent încă din preistorie pe Pământ. Numai că, dacă în preistorie lumbersexualul nu își tăia barba pentru că nu se gândea la asta, astăzi bărbații își cresc intenționat barba în stiluri cât mai interesante.

Acum vreo 10-15 ani, bărbații erau împărțiți în următoarele categorii: fustangii, microbiști, misogini, politicieni (aici intră și o categorie de animale) și multe altele. De ceva timp încoace, atunci când facem o categorisire a bărbaților nu ne referim la afinitățile lor sau la meseriile pe care le ocupă ci la stilul lor de viață, incluzând în special aspectul lor fizic și vestimentar.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAȚII ȘI DEPILAREA

Lumbersexual este un termen care provine din engleză și este amestecul dintre bărbatul tip „bear” (ursuleț) din lumea gay și hipsterul sexy. Deci, lumbersexualul poate fi considerat un ursuleț hipster. Avem și reprezentanți de marcă ale acestor categorii de bărbați: dacă la metrosexuali David Beckham a convins pe toată lumea că metrosexualitatea nu înseamnă homosexualitate, avem și la lumbersexualitate câteva exemple: Charlie Hunnam sau Joe Manganiello, lupul din True Blood.

Practic, lumbersexualul mai poate fi descris și ca noul tip de țăran sosit la oraș, și nu în sens peiorativ, ci datorită stilului foarte natural și firesc pe care îl au doar bărbații care se trag din mediul rural. Iar aici adăugăm barba tipică de fermier care face mușchi numai luând fânul în furcă pentru a hrăni animalele.

Un nou tip de barbat LUMBERSEXUALUL1

Lumbersexualul are grijă să lase impresia de un aspect cât mai neîngrijit deși este un tip de bărbat care petrece ore în șir pentru a se aranja, chiar dacă este suficient de păros încât să se bazeze pe bătaia vântului. Trebuie adăugat faptul că lumbersexualul consideră sportul a doua lui familie, iar sala de fitness camera lui preferată. Ți-ai dori să ai o relație cu un lumbersexual?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top