Connect with us

Revistateo.ro

sarbatori

Inedit

Un oras din Romania NU ESTE DECORAT de sarbatori! Vezi solutia ingenioasa a unei locuitoare!

Orasul Galati nu este decorat de Craciun! Municipalitatea nu a amplasat instalatii de sarbatoare, astfel ca atmosfera nu este deloc festiva. Pentru a inveseli lumea si a aduce spiritul de sarbatori, o galateanca a venit cu o solutie ingenioasa si o provocare pentru toti locuitorii!

Ca sa readuca spiritul de sarbatori intr-un oras care nu are instalatii festive de Craciun, o galateanca a venit cu o propunere inedita pe Facebook! Le-a lansat locuitorilor o provocare: sa lumineze impreuna orasul Galati! Iata mesajul transmis de Dana Potorac:

„LUMINĂM ORAȘUL GALAȚI

Dragii mei,
vă recunosc sincer că nu sunt suficient de convinsă cât de mult ajută ornamentele de sărbători la adevărata luminare a orașului și celor care își duc traiul aici. După gândul meu, lumina vine din altă parte, din faptele noastre, din educația noastră, din bunătatea noastră, în fine, din omenia noastră.
Vă propun și vă rog să vă găsiți doar câteva minute pentru a face un gest simplu, deloc costisitor. Impachetați o carte la care puteți renunța și lăsați-o în drumul vostru, pe o bancă, în fața unui magazin, într-un parc, lângă un semafor, oriunde cineva care vrea să citească și nu are bani să-și cumpere o carte ar putea s-o găsească.
În următoarele 10 zile (16-25 decembrie) în parcul situat între Potcoava de Aur și Trei Star, eu voi lăsa zilnic câte o carte cu urarea ”Un bec luminează o stradă, o carte luminează o minte!”
Dacă vă doriți mai multă lumină, distribuiți această ”provocare”!”

Sursa: Facebook Dana Roșca Potorac, initiatoarea campaniei menite sa aduca spiritul de sarbatori in Galati!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top