Connect with us

Revistateo.ro

Un-OU-DE-MELC-a-intrat-in-lovitura-de-genunchi-a-unui-baietel-si-3-saptamani-mai-tarziu...

Stiri

Un OU DE MELC a ajuns in rana de la genunchi a unui baietel. 3 saptamani mai tarziu…

Unui baietel din America i-a intrat … un ou de melc in rana de la genunchi. Trei saptamani mai tarziu…

Cand mergem la plaja, cel mai bun suvenir pe care ni-l putem dori este nisip in pantofi sau poate una sau doua scoici. Un baietel din America a trecut printr-o experienta mult mai … interesanta, atunci cand un ou de melc i-a intrat in rana de la genunchi pe care tocmai o suferise.

Paul, in varsta de 4 ani, a descoperit ca rana de la genunchi se tot umfla, asa ca mama sa a decis sa o stoarca asemenea unui cos, pentru a extrage puroiul ce credea ca se formase in interior. Nu a iesit nimic, asa ca a banuit ca rana se va vindeca de la sine. L-a curatat cu apa oxigenata si l-a bandajat, insa dupa o saptamana rana nu se vindecase. Ba mai mult, baietelul Paul reusise sa redeschida lovitura dupa ce a cazut de pe skateboard. Genunchiul lui a devenit in scurt timp rosu, umflat si dureros.

Citeste si: INCREDIBIL: Cati MICROBI sunt pe un ecran de SMARTPHONE. Mai multi decat pe …

Huff.ro: VIDEO EMOȚIONANT. Cât de intens trăiește o fetiță desenele animate

Cand au fost la medic, acesta a crescut ca este vorba de o infectie asa ca i-a prescris antibiotice si l-a trimis acasa. Cumva, Paul a cazut din nou si s-a lovit in acelasi loc, iar mama sa a observat ca ceva era in neregula. Desi medicul i-a spus sa nu incerce sa dreneze rana, ea a inceput sa o curete cu ajutorul unui ac dezinfectat.

In interior, insa, nu era ceea ce se astepta ci un mic melc. Cand s-a lovit prima oara, pe plaja, in rana de la genunchi a lui Paul a intrat un ou de melc ce a eclozat, in acelasi loc, 3 saptamani mai tarziu. Paul a descris tot evenimentul ca fiind „nebunesc” si a decis ca vrea sa pastreze melcul, pe care l-a numit Turbo si care traieste acum intr-un acvariu, alaturi de pestii pe care ii aveau deja.

Un-OU-DE-MELC-a-intrat-in-lovitura-de-genunchi-a-unui-baietel-si-3-saptamani-mai-tarziu...

Un OU DE MELC a ajuns in rana de la genunchi a unui baietel si 3 saptamani mai tarziu…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top