Connect with us

Revistateo.ro

refugiatilor

Inedit

„Un parinte isi pune copilul intr-o barca doar cand marea e mai SIGURA decat pamantul”. Vezi ce face un cunoscut actor in legatura cu problema refugiatilor!

Un video cutremurator a fost postat pe internet, pentru a atrage atentia asupra MOTIVULUI pentru care refugiatii si-au parasit tara. Un cunoscut actor vorbeste despre nevoia pe care o au ei de ajutorul nostru.

Actorul care il interpreteaza pe Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch a criticat raspunsul guvernului britanic la criza migratiei cu care se confrunta Europa, printr-un discurs intr-un teatru, dupa ce a jucat piesa „Hamlet”.

Cat publicul inca aplauda, starul si-a exprimat parerea, deloc pozitiva, fata de reactiile lente ale statului legat de problema refugiatilor si a rugat publicul sa il ajute in demersurile lui de a strange bani pentru cei care au migrat din Siria.

Actorul este tatal unui copil si a recitat dintr-un poem, amintind lumii ca: „un parinte isi pune copilul intr-o barca doar cand marea este mai sigura decat pamantul”.

CITESTE SI: „Ma rugam sa fie inca IN VIATA”. Marturisirea CUTREMURATOARE a POLITISTULUI care a gasit copilul mort pe plaja

CITESTE SI: 2 DRAME intr-o singura imagine: Prima declaratie a jurnalistei agresive si povestea DUREROASA a sirianului lovit

In incheiere, spune ca: „asa cum ne uitam la tragedia aceasta din casele noastre sigure, cu copiii nostri protejati, vrem sa va spunem ca va vedem, va auzim si ajutorul vine.” Acesta este mesajul pe care l-a transmis refugiatilor.

De asemenea, el introduce un video emotionat cu marturisirile celor care au o viata de cosmar in Siria. „Bombele cadea un jurul nostru”, spune o fetita in filmulet. „De aceea am parasit Siria”, continua ea.

Sursa foto: thewrap.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top