Connect with us

Revistateo.ro

refugiat sirian

Stiri

Un refugiat sirian a fugit din tara… cu tot cu pisica!

Pe un refugiat sirian nu l-a lasat inima sa isi abandoneze pisica, atunci cand parasit tara, asa ca a legat-o de el si a luat-o!

Un refugiat sirian nu a lasat-o pe pisica sa in zona de conflict, asa a facut un ham special in care a pus-o pentru ca Zaytouna, caci asa o cheama, sa mearga impreuna cu el in lumea larga.

Numele pisicii, „Zaytouna” inseamna „maslina” in limba araba. Animalutul a trecut cu greu prin chinurile vietii de fugar, insa stapanul s-a straduit ca aceasta sa nu fie traumatizata de deplasare.

VEZI SI: VIDEO: IMAGINILE DISPERARII! Vezi cum arata locul din care FUG refugiatii!

CITESTE SI: „Un parinte isi pune copilul intr-o barca doar cand marea e mai SIGURA decat pamantul”. Vezi ce face un cunoscut actor in legatura cu problema refugiatilor!

Din fecirire, cei doi au ajuns in siguranta pe insula Lesbos din Grecia. Voluntarii din tabara greceasca unde a cerut ajutor refugiatul au spus ca niciodata nu s-a cerut azil pentru un animal de companie.

Sute de mii de sirieni si-au parasit tara din cauza razboiului si au luat calea Europei sperand sa se salveze si sa isi faca un rost. Desi unii nu au supravietuit calatoriei, din pacate, iar altii au ramas blocati la granite, cum se intampla in Ungaria, oamenii nu isi pierd speranta ca vor ajunge in tarile dezvoltate din Vestul Europei, unde sa se stabileasca.

Urmeaza ca, pe 22 septembrie, reprezentantii statelor membre UE sa se reuneasca, pentru a stabili o politica pe care sa o urmeze cu totii in ceea ce priveste distribuirea eu

refugiat sirian

refugiat sirian

refugiat sirian

Sursa foto: twitter.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top