Connect with us

Revistateo.ro

Un semn de foc primeste un VERDICT NEDORIT. Citeste sfatul zilei de 24 aprilie 2016

Stiri

Un semn de foc primeste un VERDICT NEDORIT. Citeste sfatul zilei de 24 aprilie 2016

Leul primeste un verdict nedorit, insa nu trebuie sa dispere. Adevarul este eliberator! Citeste sfatul zilei de 24 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Arunca pesimismul din viata ta. Acum e momentul sa iti surprinzi prietenii cu ideile tale, chiar daca se vor gasi carcotasi pe ici, pe colo. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Renunta la agresivitatea caracteristica in comunicare. Oamenii cu care te intalnesti azi isi vor face o impresie proasta daca ii iei tare din primul moment.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Simti din nou fiorii iubirii, ca si cum ar fi intaia data cand te indragostesti. Bucura-te de acest sentiment si traieste-ti viata ghidandu-te dupa legile iubirii. Numarul norocos al zilei: 16.

Previziuni karmice 25 aprilie – 1 mai 2016

Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2016

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vrei sa ajungi departe cu proiectul tau, insa pentru asta ai mare nevoie de oameni care sa iti inteleaga viziunea. Nu te-ai gandit ca acestia se afla chiar langa tine? Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te trezesti de dimineata cu un verdict nedorit, iar asta anuleaza orice proiect initiat pana acum, mai ales acel proiect. Nu dispera. Incearca doar sa reevaluezi situatia pentru a sti de unde sa te apuci spre a o rezolva. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Simti ca numai prietenii tai cei mai buni reusesc sa iti incalzeasca inima. Nu te mai intelegi deloc cu partenerul de viata si asta pentru ca nici tu nu vrei sa ii vezi perspectiva. De ce nu lasi mai mult de la tine? Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top