Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a scăpa de punctele negre, tot ce trebuie să faci este să folosești un ingredient pe care îl ai în bucătărie. Costă 50 de bani.

Cosmetica

Un singur ingredient din bucătărie te scapă de punctele negre și părul de pe față. Costă 50 de bani

Pentru a scăpa de punctele negre și de părul de pe față, poți folosi un singur ingredient. Este foarte ieftin și cu siguranță îl ai deja în bucătărie. Nu trebuie să folosești produse cosmetice costisitoare pentru a scăpa de astfel de probleme. Iată ce poți face.

Un singur ingredient din bucătărie te scapă de punctele negre și părul de pe față. Costă 50 de bani

Pentru a face masca ce te va scăpa de punctele negre și de părul facial, ai nevoie de un albuș, dar și de puțină vată sau dischete demachiante. Este important ca acestea să nu aibă cusături pe margine.

Pentru a aplica masca, trebuie să separi albușul de gălbenuș. După aceea, bate bine albușul. Aplică-l pe față. Peste el poți pune un strat subțire de vată, iar la nevoie poți aplica un nou strat de albuș. Ai grijă să eviți zonele în care există păr pe care nu vrei să îl îndepărtezi, cum ar fi sprâncenele, tâmplele etc.

CITEȘTE ȘI: WOW! Trucul de frumusețe care îți asigură un ten PERFECT și te scapă instant de puncte negre VIDEO

După ce ai aplicat masca pe față, așteaptă aproape o oră, astfel încât să te asiguri că este complet uscată înainte de a o îndepărta. Când observi că s-a uscat în totalitate, o poți îndepărta. Ai grijă, însă, să nu tragi prea tare de ea pentru că ți se poate irita pielea. De asemenea, este important să nu o îndepărtezi dintr-o singură mișcare, bruscă. Dacă nu scapi de punctele negre după prima aplicare, atunci după câteva zile poți aplica din nou masca.

Pentru a scăpa de punctele negre poți aplica și o mască din pastă de fulgi de ovăz. Trebuie să se amestece fulgii de ovăz cu o lingură de miere și cu sucul de la patru roșii. Aplicați masca pe față, lăsați-o timp de 10 minute să acționeze, după care o puteți îndepărta. Masca trebuie aplicată în fiecare zi, până vei scăpa de problemă.

Sursă foto: andreilaslau.ro

CITESTE SI: Scapă de punctele negre cu pastă de dinți

Punctele negre sunt o problemă supărătoare pentru oricine. Din fericire, există mai multe soluții care te ajută să scapi de punctele negre și să ai o piele frumoasă. Poți încerca să folosești pasta de dinți.

Scapă de punctele negre cu pastă de dinți
Ai putea încerca să pregătești acasă o mască pentru nas folosind pastă de dinți. Ingredientul principal îl ai deja acasă. În plus, se pregătește ușor. Tot ce trebuie să faci este să amesteci părți egale de bicarbonat de sodiu și pastă de dinți. După aceea, în acel amestec se pune puțină sare.

Înainte de a aplica pe nas acea mască făcută din pastă de dinți și bicarbonat de sodiu, este recomandat să îți deschizi porii. Pentru a face asta, trebuie să folosești prosoape calde și ude. Aplică-le pe față pentru a-ți deschide porii. Acesta este primul pas. După aceea, poți trece la pasul următor. Tot ce trebuie să faci este să pregătești masca pe care o vei aplica pe nas. După aceea, ia o periuță de dinți cu ajutorul căreia vei aplica pe nas masca din pastă de dinți.

Când alici cu ajutorul periuței de dinți pasta care te va scăpa de punctele negre, trebuie să știi că este important să masezi ușor pielea.

Așteaptă puțin să își facă efectul masca, după care te poți clăti folosind apă calduță. Nu este vorba despre nimic complicat și nu ai nevoie decât de ingrediente pe care sigur le ai acasă.

Așadar, dacă ai puncte negre pe nas, ai putea încerca această metodă simplă. Poți pregăti acasă această mască facială ce va înlătura punctele negre. Se pregătește ușor și se aplică ușor, după cum s-a văzut în rândurile de mai sus.

1 Comment

1 Comment

  1. Ramona

    2017-10-27T11:42:11+03:00 at 2017-10-27T11:42:11+03:00

    Pentru acnee eu iau derminax si incep sa se vada rezultate. Il folosesc de 3 saptamani deja.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top