Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un tatic isi motiveaza fetita inainte sa plece la scoala intr-un mod adorabil

Se spune ca legatura dintre un tata si fiica sa poate muta muntii din loc, iar o poveste care a devenit virala pe retelele de socializare demonstreaza din plin acest lucru.

Toata lumea a vazut macar o data o asemenea relatie si a fost emotionata de acest lucru minunat.

Indiferent ca fetita are 1 an sau deja este casatorita si are copii, tatal intotdeauna o va privi ca pe fetita sa, pe care trebuie sa o protejeze, sa o ajute si sa ii dea cele mai bune sfaturi.

Un tatic din Marea Britanie s-a filmat cu fetita sa, in timp ce o motiveaza inainte sa plece la scoala.

Acesta o invata sa spuna sa este frumoasa, ca munceste mult, ca este respectuoasa cu toata lumea, ca este grozava si uimitoare, iar daca se va intampla sa cada, trebuie sa se ridice, caci este binecuvantata.

In urma cu cativa ani, o scrisoare emotionanta a unui doctor psiholog, pe nume Kelly Flanagan, a facut inconjurul lumii. Acestac i-a scris fetei sale cateva cuvinte pe care nu le va uita niciodata.

Scumpa mea,

Cu putin timp in urma, eu si mama ta cautam raspunsul la o intrebare pe Google. In vreme ce tastam in bara de Search, motorul de cautare ne-a dat o varianta care suna cam asa „Cum sa ii mentii treaz interesul”.

Aceasta expresie mi-a starnit curiozitatea, asa ca am inceput sa citesc pe diverse site-uri despre cum o femeie ar trebui sa fie sexy, sa fie oricand la dispozitia barbatului si sa il serveasca cu bere, dar si despre ce metode ar trebui sa folosesti pentru a-l face sa se simta inteligent.

Daca iti cunosti valoarea, vei reusi sa ii atragi atentia unui baiat care te merita si care va dori sa isi petreaca viata alaturi de tine, oferindu-ti atentia lui.Toate astea m-au infuriat.

Micuto, mentinerea interesului sau treaz nu este, nu a fost vreodata si nici nu va fi problema ta .

Fetita mea, singura ta sarcina consta in cunoasterea si intelegerea faptului ca tu meriti atentie. Daca vei retine si faptul ca cei din jur merita si ei, batalia cu viata este pe jumatate castigata. Vom vorbi, insa, despre acest lucru intr-o alta scrisoare.

Micuto, vreau sa iti vorbesc despre baiatul caruia nu trebuie sa ii mentii treaz interesul, pentru ca el stie ca tu esti interesanta.

Nu-mi pasa daca isi tine coatele pe masa, cata vreme remarca faptul ca faci o fata dragalasa cand zambesti, care il va face sa nu isi mai ia ochii de la tine.

Nu ma intereseaza daca nu joaca golf cu mine, cata vreme se va juca cu copiii pe care ii vei darui.
Nu imi pasa daca nu se gandeste la bani, cata vreme se gandeste la tine.

Nu ma intereseaza daca e puternic, cata vreme te lasa pe tine sa fii puternica.

Nu ma intereseaza daca voteaza, cata vreme in fiecare zi te alege pe tine.

Nu imi pasa ce culoare are pielea lui, cata vreme iti poate colora viata si poate fi alaturi de tine, fiind intelegator, capabil de sacrificiu si de iubire.

Nu ma intereseaza ce religie are sau daca este ateu, cata vreme considera ca fiecare moment petrecut alaturi de tine este sacru.

In concluzie, micuta mea, daca vei intalni un barbat care nu are nimic in comun cu mine din tot ceea ce ti-am spus, sa stii ca vom avea, totusi, in comun ceva foarte important: pe tine.

Pana la urma, fetita mea, singurul lucru pe care ar trebui sa il faci pentru a-i mentine interesul treaz este acela de a fi tu insati.

Pe vecie interesat de tine,

Tati”.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top