Connect with us

Revistateo.ro

Unde să mergi azi de Halloween, pe ultima sută de metri

Stil de viata

Unde să mergi azi de Halloween, pe ultima sută de metri

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru sărbătoarea groazei, nu este timpul pierdut. Mai ai câteva ore la dispoziție pentru a petrece momente unice cu cei dragi, deoarece Bucureștiul este deschis astăzi tuturor celor care știu să se distreze de Halloween.

De la mic la mare, de la strigoi la vrăjitoare, sărbătoarea irlandezilor face furori în Capitală. Muzeele, centrele comerciale și cinematografele te așteaptă astăzi cu porțile deschise, chiar dacă nu ți-ai rezervat bilet cu săptămânile. Mai poți face ceva pe ultima sută de metri pentru a te distra de Halloween. Muzeul Național de Istorie Naturală, „Grigore Antipa”, își deschide porțile astăzi de la 17:30 cu un atelier de sculptat dovleci, care îi va încânta pe copiii până în 14 ani așteptați la acest eveniment. Copiii sunt invitați să-și folosească imaginația și să creeze cei mai înfricoșători dovleci.

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO. CELE MAI HALLOWEEN STARURI

Cei care sunt pasionați de teatru, sunt așteptați la piesa „Midnight chat with Sylvia Plath”, la Teatrul Mignon (ora 19:30). Din distribuție fac parte actori precum Vanessa Gadei, Letiția Vlădescu, Ioana Anastasia Anton și Ioana Marchidan, în regia lui Iris Spiridon. Spectacolul organizat special cu ocazia Halloweenului reunește poeme și nuvele din universul creației scriitoarei Sylvia Plath, în care spiritele se întorc pentru a dezvălui secrete din lumea de dincolo, lumea de care tuturor ne este frică dar vrem să o cunoaștem mai bine.

Halloween

În plus, în toate centrele comerciale din Capitală, copiii se vor întâlni cu personaje specifice filmelor horror, alături de care vor participa la o serie de activități interesante.

Pentru cei mari, majoritatea cluburilor din țară și din Capitală au pregătit nopți speciale de Halloween.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top