Connect with us

Revistateo.ro

Unde se afla statuia ingerului negru si ce patesc oamenii care o ating

Inedit

Unde se află statuia îngerului negru și ce pățesc oamenii care o ating

Originea raului si a pacatului este Lucifer, ingerul care s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu.

Acesta este denumit popular si Satana, mai ales de catre crestini. Despre ingerii cazuti au existat tot felul de relatari de-a lungul istoriei, iar unele persoane sustin ca aceste fiinte supraomenesti inca bantuie lumea si propaga cuvinte impotriva Creatorului.

In Statele Unite ale Americii exista chiar un moment despre care oamenii spun ca este al Satanei. Statuia ingerului negru din Cimitirul Oakland (Iowa City, SUA) este incarcata de mistere si energii negative.

Se spune ca aceasta statuie poarta un suflet demoniac, iar oamenii care o ating patesc lucruri terifiante.

Pasionatii de paranormal si stiinte oculte sustin ca o serie de obiecte din mediul inconjurator pot fi manipulate spiritual si pot emite vibratii extrem de joase, care ne ataca psihicul.

Un videoclip postat recent pe Youtube, mai exact pe 1 noiembrie, surprinde cateva cadre cu statuia ingerului negru, denumita si statuia mortii.

De ce i se spune statuia mortii? Se spune ca aceasta statuie poarta un blestem de moarte, iar orice persoana care o atinge va muri in viitorul apropiat, uneori chiar in fata statuii.

Despre originea blestemului se cunosc foarte putine lucruri, insa cei mai multi americani care trec zilnic pe langa ea sustin ca un spirit care nu si-a incheiat socotelile cu lumea pamanteana vrea razbunare si omoara orice persoana care se apropie de acel obiect din cimitir.

CITESTE SI: Detaliul ASCUNS din aceasta fotografie l-a facut sa creada in fenomene paranormale!

Si in Romania exista o serie de locuri considerate blestemate: pesteri, poteci periculoase sau chiar paduri intregi precum cea de la Baciu, judetul Cluj, unde se intampla fenomene ciudate de-a lungul anului, mai ales la miezul noptii.

Crezi ca exista lucruri care joaca feste ratiunii? E posibil ca spiritele sa ne viziteze? Ce parere ai despre fenomenele paranormale?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top