Connect with us

Revistateo.ro

Unde si cand va fi inmormantat Cornel Patrichi

Stiri

Unde si cand va fi inmormantat Cornel Patrichi

Trupul neinsufletit al coregrafului Cornel Patrichi a fost depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase. Afla unde si cand va fi inmormantat fostul jurat de la „Dansez pentru tine”.

Cornel Patrichi va fi inmormantat joi, 7 aprilie, la Cimitirul din Pipera. Locul de veci al fostului dansator este asezat pe marginea lacului, spun apropiati ai familiei pentru presa centrala. Despre locul de veci al coregrafului a aparut o informatie interesanta in presa. Se pare ca George Becali ar fi aranjat ca acesta sa fie inmormantat pe terenul de langa lacul din Pipera deoarece terenul pe care a fost ridicat cimitirul a apartinut familiei sale si, de-a lungul timpului, a donat mai multe sume de bani pentru acel loc.

Multi se asteptau ca Patrichi sa fie inmormantat in Cimitirul Bellu, insa nu exista loc pentru acesta pe Aleea Artistilor.

Toate informatiile despre Cornel Patrichi:
>> HUFF.RO: Reactii dupa moartea lui Cornel Patrichi
>> HUFF.RO: Ultima aparitie a lui Cornel Patrichi la TV la TEO SHOW VIDEO
>> HUFF.RO: Sfasietor: Ce a postat sotia lui Cornel Patrichi pe Facebook

Cornel Patrichi s-a nascut la Bucuresti pe 1 aprilie 1944. In anul 1962 a absolvit Liceul de Coregrafie si a inceput o cariera care avea sa fie de mare succes, ca prim balerin la Teatrul Constantin Tanase. Cu acest prilej Cornel Patrichi a aparut pentru prima oara in revista „Carabus”.

In 1970 dansatorul s-a angajat, la propunerea directorului Manolache, ca prim balerin la Teatrul Fantasio din Constanta, unde a activat timp de 10 ani. Cariera in televiziune a lui Cornel Patrichi a atins apogeul in anul ’73, alaturi de Alexandru Bocanet. Tot in 1973 coregraful a inceput emisiunea „Gala Lunilor”.

In 1987, Patrichi a parasit tara si in 1988 a infiintat Scoala de balet „Dance Studio Patrichi“. Aceasta a functionat pana acum doi ani. In 1999 a revenit in tara si a inceput sa colaboreze cu nume mari din televiziune, printre care Florin Calinescu si Ovidiu Dumitru. In acea vreme el era numit de catre presa „regele dansului” si era extrem de apreciat. In ultimii ani el a fost si membru al juriului la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top