Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Unește-ți palmele și fii atent la acest mic detaliu! Îți poate salva viața!

Corpul nostru este plin de semne care ne transmit anumite aspecte legate de sănătatea noastră, de starea noastră psihologică ori de construcția genetică.

Palmele ascund mesaje despre tine

De-a lungul secolelor, oamenii au fost curioși să afle ce simbolizează liniile din palmă, cum le afectează anumite trăsături existența și mai ales ce spun acestea despre ei.

Poți afla o serie de lucruri interesante prin simpla unire a palmelor și observarea liniilor care se întâlnesc, asemenea imaginii articolului.

Dacă liniile sunt la același nivel, îți dorești să fii mai rațional în anumite situații, însă sensibilitatea accentuată își pune amprenta asupra ta.

Persoanele a căror linii se întâlnesc la același nivel sunt predispuse la a suferi de depresie și se confruntă adesea cu stări de anxietate. De asemenea, trebuie să aibă ceva mai multă grijă de inima lor.

CITEȘTE ȘI: Află când te vei căsători după liniile din palma ta

CITEȘTE ȘI: Dacă ai aceste 3 linii la încheietură, înseamnă că…

Dacă linia mâinii stângi este mai sus, cel mai probabil te bazezi doar pe tine și pe nimeni altcineva în viață. Nu mai crezi de mult în iubirea adevărată. Ești genul pragmatic.

Dacă linia mâinii stângi cade mai jos la unirea palmelor, ești o persoană care știe să îmbine utilul cu plăcutul. Ești foarte atent la ce mănânci și pui mare preț pe stilul de viață sănătos înaintea oricărui viciu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top