Connect with us

Revistateo.ro

Unguent homemade pentru durerile musculare

Stiri

Unguent homemade pentru durerile musculare

Uite cum poti prepara un unguent homemade pentru durerile musculare intr-un timp foarte scurt!

Cu acest unguent homemade vei scapa de durerile musculare si te vei relaxa. Poti renunta la cremele din magazin daca iti doresti sa folosesti un produs 100% natural, foarte eficient. Ingredientele din care il vei prepara sunt extrem de benefice pentru organism si te ajuta sa scapi de durerile musculare si sa te relaxezi. Incearca-l si nu vei regreta!

Ingredientele necesare sunt:
– o jumatatea de ceasca de ulei de cocos
– 2 linguri de ulei de masline
– doua linguri de ceara de albine razuita
– o lingurita de piper cayenne
– o lingurita de pudra de ghimbir
– 15 picaturi de ulei esential de menta
– 15 picaturi de ulei esential de levantica

CITESTE SI: CEAIUL DE TRIFOI ROSU TE SCAPA DE PROBLEMELE HORMONALE SI VIROZE

CITESTE SI: BRUSTURELE ESTE O ADEVARATA MINUNE PENTRU SANATATE

Mod de preparare:

Intr-un vas care se poate pune pe aragaz se amesteca uleiul de cocos si uleiul de masline. Se pune vasul pe foc mic si se amesteca incontinuu pana ce uleiurile se omogenizeaza. Se adauga ghimbirul si piperul cayenne si se lasa totul deoparte pentru 30 de minute.

Ceara de albine se pune intr-un bol curat care se introduce intr-un vas cu apa fierbinte, tocmai pentru ca ceara sa se topeasca. Dupa ce s-a topit complet se amesteca cu uleiurile combinate in prealabil si se adauga uleiurile esentiale. Toata compozitia se toarna intr-un borcan din sticla curat si dezinfectat unde va rezista 2-3 luni.

Cand vrei sa folosesti unguentul homemade pentru durerile musculare, trebuie doar sa iei o cantitate mica in palme, sa il incalzesti si apoi sa il aplici cu grija pe locurile dureroase. Maseaza pana ce se absoarbe in piele. Este de preferat sa incerci crema pe o zona mica pentru prima data, ca sa te asiguri ca nu esti alergic la niciun ingredient. Nu uita ca acest remediu este unul naturist si nu inlocuieste un tratament corespunzator. Nu se utilizeaza pe pielea sensibila sau iritata si nici pe pielea copiilor.

Sursa foto: sheabutter.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top