Connect with us

Revistateo.ro

Semne pe care nu ar trebui sa le ignori

Stiri

UNIVERSUL incearca sa te ajute! Semne pe care nu ar trebui sa le ignori!

Semne pe care nu ar trebui sa le ignori! Iata ce iti zice universul!

Poate ai observat si tu ca atunci cand ai avut o cumpana, un obstacol sau ai fost pusa in fata unei decizii dificile, unele lucruri „se aseaza” ca tu sa deschizi ochii si, in final, sa iei decizia buna. Ai vrut un apartament si s-a vandut cu 3 ore inainte de a-l vizita. Nu-i nimic, sigur ai gasit apoi casa visurilor! Ai intarziat la o intalnire din cauza traficului, dar si partenerul tau de discutii a avut o problema si ati ajuns in acelasi timp? Ei, cine crezi ca a fost? Universul! Si divinitatea, bineinteles. Chiar daca nu iti poti lasa toata viata si toate deciziile in seama universului, poti sa tii cont de cateva semne pe care nu ar trebui sa le ignori!

De multe ori poate nu observi ca unele lucruri marunte care ti se intampla sunt, de fapt, semnale de la Univers, care iti zic ca nu ai procedat bine. Acest lucru este cat se poate de logic: energia pe care o transmitem in Univers se ne este transmisa ulterior – asa functioneaza KARMA! Daca actiunile si gandurile tale sunt negative, vei atrage lucruri negative. Asa ca, Universul incearca sa iti atraga atentia cumva (prin aceste semne pe care nu ar trebui sa le ignori) ca ceva din ceea ce faci nu e bine. Vezi care sunt semnalele:

Te lovesti la degetul mare de la picior intr-o piesa de mobilier

Esti pe fuga si te-ai lovit la deget? Respira si gandeste-te: ai uitat ceva? Oare nu e bine sa pleci chiar acum? Poate ca ar fi bine sa nu te grabesti, pentru a nu pati ceva pe drum. Universul te indeamna sa fii mai calculat si mai atent.

CITESTE SI: Top 10 previziuni pentru 2016 IN LUME – Atentate, noi tehnologii si o tara care se imbogateste mult

CITESTE SI: HOROSCOP TOATE ZODIILE 2016. PREVIZIUNI COMPLETE!

Creezi un ambuteiaj

La fel, se poate ca Universul sa iti zica sa nu te grabesti atat de mult! Lucrurile bune se vor intampla si daca intarzii 5 minute la sedinta!

Te certi cu cei dragi si simti ca toata lumea se uita urat la tine si te critica

Ce dai, aia primesti! Daca tu ai o energie negativa, cei din jur simt acest lucru si vor transmite, fara sa vrea, acelasi tip de semnal. Privirea ta incruntata nu va atrage decat alte priviri incruntate. Incearca sa zambesti mai mult, vei vedea… zambete!

Primesti facturi surpriza

Decat sa te superi si sa te ingrijorezi, pune bani deoparte pentru zile negre! Poate Universul iti zice sa fii mai cumpatat, sa faci economii. Si poate daca ai primit acum facturile surpriza… luna viitoare platesti mai putin! Totul tine foarte mult de atitudine: priveste mereu partea buna, chiar si in lucrurile neplacute care ti se intampla!

Ai ”fluturi in stomac”, insa nu intelegi de ce

Nu intelegi de ce simti fluturi in stomac, desi nu te-ai indragostit si nici nu te asteapta vreun eveniment important? Universul stie mai bine! Poate ca ceva bun urmeaza sa se intample, iar spiritul tau stie deja acest lucru, caci simti energii bune in jur. Fii pregatita pentru surprize!

Simti mirosuri sau gusturi bizare/neplacute

Sigur ti se intampla sa simti un miros pe care cei din jur nu il remarca sau sa ai un gust amar in gura. Ei bine, e un semn ca ceva nu merge bine! Ochii-n patru!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top