Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Universul interior al Pestilor va fi bulversat! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Zi neagra pentru Pesti. Universul lor interior va fi zguduit de evenimentele neprevazute care apar la prima ora a diminetii. Citeste sfatul zilei din 18 septembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai grija de integritatea memebrelor tale inferioare. Mai pe romaneste, vezi pe unde calci! Neatentia te poate lasa cu nasul in groapa. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Vrei sa discuti probleme serioase cu partenerul tau de viata dar pur si simplu nu ai idee cum sa il mai abordezi. Incearca sa te apropii incet, nu incerca niciodata un dialog abrupt. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Renunta la orice ideal nerealizabil. Stii cel mai bine care sunt lucrurile importante si care nu au nicio relevanta in viata ta. Apuca-te pe bune de treaba! Numarul norocos al zilei: 12.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: Cum iti influenteaza punctele cardinale STAREA EMOTIONALA

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Este trist daca persoana la care tii nu reuseste sa te inteleaga sub nicio forma. Ghideaza-te dupa vocea inimii tale si risca daca asta e singura solutie sa verifici statusul relatiei tale. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te implici intr-un proiect de lunga durata, dar iti este frica sa vorbesti cu apropiatii de iluziile tale. Angajeaza-te la anumite sarcini si asuma-ti-le cu orice pret. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi te apuca paranoia, din nou. Nu mai complica scenariile in capul tau deoarece nu au nicio legatura cu realitatea de cele mai multe ori. Numarul norocos al zilei: 18.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top