Connect with us

Revistateo.ro

Untold Festival, cel mai mare eveniment din 2015

Stiri

Untold Festival, cel mai mare eveniment din 2015

Untold Festival, cel mai mare eveniment din 2015.Până în acest moment au fost vândute peste 23.500 de abonamente la mega show-ul din vară, găzduit de Cluj –Napoca, dintre care un sfert au fost cumpărate de locuitorii oraşului din Ardeal. Organizatorii au aşteptări mari de la eveniment, cu atât mai mult cu cât pe cele 10 scene ce vor fi amplasate acolo vor urca cei mai buni artişti ai momentului.

CITEŞTE ŞI: Uite ce păţeşti dacă asculţi muzică mai mult de o oră

„Untold Festival, surpriza oraşului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat în perioada 30 iulie – 2 august, aşteaptă peste 300.000 de participanţi pasionaţi de muzică EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass şi funk, din toată ţara şi de peste hotare. Untold, cel mai mare festival de muzică din România, cu o investiţie de 4,5 milioane euro, se va desfăşura pe minimum 10 scene şi va beneficia de sprijinul a 1.000 de voluntari. Peste 23.500 de abonamente au fost vândute în mai puţin de două luni, doar unul din patru abonamente fiind vândute în Cluj-Napoca, iar restul în principalele oraşe din ţară şi din străinătate”, se arată într-un comunicat de presă emis de către organizatori.

sursa foto facebook.com

sursa foto facebook.com

Potrivit acestora, printre numele mari care vor face senzaţie la Untold Festival se numără Fedde le Grand, Andy C, Tujamo, Pendulum Dj Set, DJ Premier, Avicii, David Guetta, ATB, John Newman, Tinie Tempah, Patrice, Cazzete, Fatman Scoop, alături de Subcarpaţi şi Şuie Paparude.

„Ne propunem să organizăm unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa şi promitem că Untold Festival va fi mai mult decât un festival, va fi o experienţă senzorială unică, în România. Untold va aduce la un loc acţiunea, personajele şi intriga unei poveşti de neuitat. Ideea noastră a pornit de la nevoia şi dorinţa unor astfel de evenimente pe care le-am regăsit la pasionaţii de muzică din regiune”, a declarat directorul general Untold Festival, Bogdan Buta.

Evenimentul muzical al anului va avea loc între 30 iulie şi 2 august şi va cuprinde aproape 80 de ore de party incendiar.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top