Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Unul din cei mai sexy cântăreți e din nou burlac!

Unul din cei mai sexy cântăreți e din nou burlac! Este vorba de Louis Tomlinson, râvnit de milioane de adolescente. Artistul de la One Direction s-a despărțit de Eleanor Calder acum două săptămâni, însă confirmarea a apărut abia acum. Toată lumea credea că relația lor decurge normal însă de 14 zile încoace cei doi nu mai sunt iubiți.

Louis a fost împreună cu Eleanor timp de 4 ani iar despărțirea lor ar putea fi cauzată, conform site-ului uk.eonline.com, de fotografiile postate de tabloidul The Sun în care Tomlinson săruta o altă femeie decât iubita lui, într-o piscină, în timpul unei vacanțe în Bangkok, Thailanda.

CITEȘTE ȘI: TRUPA ONE DIRECTION ARE PROBLEME CU DROGURILE

Artistul în vârstă de 23 de ani are de confruntat, pe lângă o situație amoroasă tulbure, și dependența de substanțe ”high” precum marijuana. Trupa One Direction a fost condiționată să cânte în Filipine din cauza consumului de droguri. Louis Tomlinson a plătit o garanție de 4.200 euro pentru a putea cânta în Filipine weekendul trecut (21 și 22 martie), după ce au apărut înregistrări cu el și Zayn Malik fumând marijuana în Peru.

usmagazine.com

usmagazine.com

Dacă Louis apărea drogat la concertele din Filipine sau vorbea deschis despre consumul de marijuana, își pierdea garanția de 4.200 euro pe care statul filipinez i-a cerut-o lui și colegului său de trupă, Zayn Malik.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top