Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

UPDATE: Ce se intampla chiar in ACEST MOMENT cu Sorin Oprescu. AVOCATUL SAU: „Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare”

Oprescu cere eliberarea din arest, pentru a fi consultat de un medic.

Politia Capitalei a anuntat insa ca Oprescu nu va fi dus la spital, dar ca poate fi consultat de medicul lui cardiolog in arest.

,,(…) factorii decizionali (Centrul Medical Doctor Nicolae Cretzulescu) au stabilit ca persoana in cauza poate fi examinata de catre un medic nominalizat expres, la locul de detinere, urmand ca personalul medical ce are in supraveghere persoanele retinute/arestate preventiv sa permita efectuarea acestui consult la nivelul cabinetului medical din interiorul Centrului de Retinere şi Arestare Preventiva.”, a precizat Politia Capitalei.

Decizia autorităţilor i-a scandalizat pe avocaţi, care spun ca edilul este la un pas de infarct.

„Sorin Oprescu a reclamat o stare generala proasta: durere in piept, stare de voma, stare de greata…nu isi mai simte degetele mainilor, nu se poate monitoriza cu un EKG portabil, ci internat in spital”, a spus avocatul sau.

Sorin Oprescu va fi consultat in cabinetul medical din Arestul Central, de medicul specialist pe care primarul suspendat al Capitalei il doreste. Fostul edil al Capitalei trebuie sa treaca printr-o serie de analize medicale care vor hotari soarta acestuia din punct de vedere juridic in urmatoarea perioada.

„Sorin Oprescu trebuie sa fie dus la orice spital ca altfel moare. Medicul a apreciat ca este o situatie grava acum două zile, cand l-a dus din proprie initiativa la spitalul Sfantul Ioan. Azi de ce nu apreciaza la fel?”, a declarat Alexandru Chiciu la B1 TV.

Arestat pentru ca ar fi luat mita 25.000 de euro in afacerea cu cimitirele, Oprescu a avut mai multe stari de ameteli inca din prima zi in care a ajuns in arest, pe 6 septembrie.

Sorin Oprescu este bolnav riscand sa intre oricand in coma diabetica, sustin specialistii. Acesta a acuzat intepaturi in piept si este dependent de insulina, anunta presa centrala.

Oprescu a cerut sa fie transportat la Spitalul Universitar ca sa fie consultat de medicii unde s-a tratat in ultima perioada de inima.

Avocatii primarului suspendat au solicitat Conducerii Arestului Central ca acesta sa fie consultat de medicii sai curanti, insa dorinta politicianului a fost respinsa.

Cererea avocatilor a fost depusa ieri dimineata, Oprescu cerand sa fie consultat de profesorul dr. Dragos Vinereanu si dr. Leonida Gherasim.

Oprescu a ajuns luni seara la Spitalul „Sf. Ioan”, familia primarului dorind ca si alti medici sa se pronunte cu privire la sanatatea acestuia.

Primarul primeste mancare de regim, medicii sustinand ca e nevoie ca fiecare aliment sa fie cantarit pentru a nu-i afecta vasele de sange si inima.

Sorin Oprescu este unul dintre cei mai cunoscuti lideri politici din Romania. Este unul dintre putinele personaje de care nu s-a legat niciodata un dosar de coruptie, pana la lovitura data de procurori acum aproape doua saptamani.

Acesta a facut parte din Partidul Social Democrat pe care l-a parasit in anul 2008. Oprescu a fost primar al capitalei din anul 2008.

Sursa foto: ziuanews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top