Connect with us

Revistateo.ro

UPDATE. ELICOPTER PRĂBUȘIT LA SIBIU - 8 MORȚI. PRIMELE FOTOGRAFII

Stiri

UPDATE. ELICOPTER PRĂBUȘIT LA SIBIU – 8 MORȚI. PRIMELE FOTOGRAFII

Un elicopter militar s-a prăbușit azi dimineață în județul Sibiu, la granița cu județul Mureș, în zona localității Mălâncrav. În elicopter se aflau 10 persoane dintre care 8 au murit pe loc. Jurnaliștii și martorii de la fața locului descriu epava prăbușită ca un „morman de fiare și cenușă”.

Elicopterul de tip IAR-330 PUMA, s-a prăbușit azi dimineață în jurul orei 10:40. Militarii se pregăteau pentru exerciții comune cu soldații americani, la Cincu. O echipă formată din procurori și specialiști investighează deja cauzele tragediei avute loc azi dimineață.

CITEȘTE ȘI: ELICOPTER PRĂBUȘIT – 8 MORȚI

Cei doi răniți care au supraviețuit tragediei se află în stare critică, scrie realitatea.net. Aceștia au fost transportați de la UPU (Unitatea de Primiri Urgențe) Târgu Mureș la Spitalul de Arși din București, cu un avion medical Spartan. La fața locului au ajuns imediat echipaje SMURD și de poliție, delimitând zona anchetei. Un grup de 30 de persoane s-au îndreptat spre epavă însă s-au rătăcit pe dealurile din zonă.

Iată mai jos primele fotografii postate pe site-urile de știri de la locul tragediei:
UPDATE. ELICOPTER PRABUSIT LA SIBIU - 8 MORTI. PRIMELE FOTOGRAFII2
UPDATE. ELICOPTER PRABUSIT LA SIBIU - 8 MORTI. PRIMELE FOTOGRAFII3
UPDATE. ELICOPTER PRABUSIT LA SIBIU - 8 MORTI. PRIMELE FOTOGRAFII4

„Oamenii din sat vorbesc că elicopterul s-a învârtit razant, de vreo două ori, deasupra satului. Era în derivă. După aceea s-ar fi îndreptat către Iacobeni, oamenii din sat au plecat în căutarea locului, s-au mobilizat. O grămadă de ambulanțe și de mașini de pompieri au trecut de asemenea prin sat în căutarea locului”, povestește Marius Dudaș, secretarul comunei Laslea, de care aparține satul Mălâncrav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top