Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este ursita ta in functie de ziua nasterii

Astro-FUN

Mihai Voropchievici: Ursita in functie de ziua nasterii

Afla care este ursita ta in functie de ziua nasterii. Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse”, la Antena 3, care este ursita ta in functie de ziua nasterii.

Ursita pentru cei nascuti in zilele: 1, 10, 11, 21, 31

Cei nascuti in aceste zile sunt daruiti cu ambitie peste masura, cu o inteligenta ascutita. Aceste persoane vor reusi in viata lor prin fortele proprii.

Ursita pentru cei nascuti in zilele: 2, 8, 12, 22

Persoanele nascute in aceste zile au mult farmec si multa pofta de viata. Au firi razbunatoare, obisnuiesc sa faca reprosuri si cu greu le captezi increderea. Cand sunt tradate, aceste persoane au grija sa se razbune in acelasi fel.

Ursita pentru cei nascuti in zilele: 3, 9, 13, 18, 23, 30

Ursitoarele le-au daruit pe aceste persoane cu multa afabilitate. Sunt rasfatatii soartei. Sunt maestrii adevarati in arta negocierilor si au mult succes in profesii. Vor avansa foarte usor indiferent de domeniu. Sunt carismatici si indreptati spre rezultate.

Ursita pentru cei nascuti in zilele: 4, 14, 19, 24

Persoanele nascute in aceste zile au multa imaginatie. Ajung artisti, intr-o forma sau alta, inclusiv in profesii diferite. Pot avea mare succes, sunt loiali si sunt tipul de persoana care nu vor scoate ochii niciodata. Au de obicei probleme in cupluri si in relatii.

Ursita pentru cei nascuti in zilele: 5, 15, 20, 25

Cei nascuti in aceste zile se bazeaza pe ratiune, nu amesteca niciodata relatiile personale cu viata profesionala. Cand cineva ajunge la sufletul lor i-a castigat pentru toata viata.

Ursita pentru cei nascuti in zilele: 6, 16, 26, 28

Acesti oameni sunt daruiti cu mult spirit practic si sunt foarte atenti in dragoste. Totul depinde de starea de spirit de moment. In general, aceste persoane isi planifica foarte atent vietile, isi stabilesc telul si il urmeaza cu strictete.

Ursita pentru cei nascuti in zilele: 7, 17, 27, 29

Cei nascuti in aceste zile stiu sa imbine placutul cu utilul. Sunt bine ancorati in realitate, nu-si pierd optimismul si gasesc forta interioara mereu. Esecurile sunt private ca niste lectii de viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top