Connect with us

Revistateo.ro

Va fi anul 2017 un an fara vara Ce spune un cunoscut analist militar

Inedit

Va fi anul 2017 un an fara vara? Ce spune un cunoscut analist militar

Anul 2017 ar putea fi un an fara vara, asa cum s-a intamplat si in 1816 dupa eruptia vulcanului Tambora. Aceasta e teoria care circula in ultima vreme pe Internet.

In vara anului 1816, in Europa a fost frig, iar nordul Europei a fost acoperit de zapada. Analistul militar Sebastian Sarbu a vorbit despre acest fenomen in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Incalzirea globala si experimentele nucleare vor avea consecinte dramatice

„Eruptia unui vulcan nu se poate compara nici macar cu un seism major. Eruptia vulcanului antreneaza o serie de cutremure care are la baza miscarea placilor tectonice…

Incalzirea globala si experimentele nucleare fac ca aceasta coincidenta sa fie mai dramatica. Au loc foarte multe seisme de suprafata, cum vedem in ultima vreme in Japonia, iar acestea nu pot si puse decat pe seama unor experimente nucleare…

Eruptia vulcanului va cauza un nor de sulf care va duce la disparitia verii (…) Sulful are un efect de racire, un efect distructiv si duce la aceasta anomalie tehnica, la racire considerabila atmosferei. Din acest punct de vedere se asteapta ca lunile de schimbare de anotimp sa reprezinte niste momente critice sau favorabile in ceea ce priveste posibilitatea unei eruptii,” a declarat specialistul in fenomene climatologice la Antena Stars.

Anul 2017 ar putea fi primul an in care efectele incalzirii globale vor fi resimtite la scara larga de toata omenirea, mai spun analistul.

CITESTE SI: Ce s-ar intampla daca Pamantul nu s-ar mai invarti. VIDEO

„Avand in vedere ca acesta este un an in care se inregistreaza un nou record al incalzirii globale, scenariile nu sunt prea optimiste. Cred ca vom trece printr-o perioada de transformari generale cu sau fara experimente nucleare. Aceste experimente pot influenta in mod dramatic aceasta evolutie,” a mai declarat Sebastian Sarbu.

1 Comment

1 Comment

  1. stefan

    2017-01-18T21:48:13+02:00 at 2017-01-18T21:48:13+02:00

    O intrebare fireasca am eu:Soldatelul asta la care faceti referire raspunde penal de afirmatiile lui ?ori acest personaj e doar un pamflet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top