Connect with us

Revistateo.ro

Cum s-a schimbat viața artistei Narcisa Suciu după ce a părăsit România.

Star

Vă mai amintiți de cântăreața Narcisa Suciu? Artista a părăsit România

Narcisa Suciu este o artistă cunoscută în România, care a cunoscut un mare succes în anii ’90. Printre mai  multe premii, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.

Narcisa Suciu a părăsit România de dragul soțului

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen.
Narcisa Suciu are toate motivele de mândrie în ceea ce priveşte viaţa personală. Este mămica unei fete, pe nume Daria.

Artista a cordat un interviu pentru Revista Tango, în care a povestit cum și-a cunoscut soțul. Ea a spus că mai întâi și-a trimis o prietenă la întâlnire cu cel care avea să-i devină soț.

Artista și-a cunoscut soțul în mediul virtual

(…) „Exact în momentul în care noi ne certam pe messenger, iar eu eram hotărâtă să închid, m-a sunat prietena mea, Ioana, cântăreaţă de jazz. Mi-a spus că se duce la un festival de jazz în Finlanda. Între timp, el mă întreba de ce nu mai răspund, iar când i-am spus că tocmai mă sunase prietena mea să-mi spună că merge în Finlanda, el a găsit o soluție: Foarte bine, uite, spune-i să vină să se întâlnească cu mine, să vadă că nu sunt vreun nebun. Ok, i-am zis.

S-a dus el la întâlnire în orașul în care era ea. Mi-a spus că e aproape, dar, de fapt, nu era chiar așa aproape. Și deși eu m-am temut, la un moment dat, foarte tare și m-am gândit să n-o las să meargă la întâlnire – mă gândeam: „Doamne, sunt absolut nebună. Femeia asta are totuşi doi copii. Dacă e vreun psihopat?” Ea m-a sunat după întâlnire și mi-a spus că e un băiat foarte fin, elegant și educat și, desigur, absolut normal, încât ar fi mare păcat să ratez întâlnirea cu el…

Așa am hotărât să-i spun să vină în țară, i-am promis că-l duc să vadă castelul Bran și l-am așteptat la aeroport… M-am dus la aeroport foarte stresată, dar m-am relaxat total în secunda în care l-am văzut. Apoi m-am dus eu în vizită, am fost și cu Daria – am făcut exact ce îmi venea să fac, fără să mă stresez că poate să spună că am vreo fiţă sau că sunt nebună, nu m-a interesat.

Înainte de prima vizită îi spusesem că dacă, cumva, nu e curat așa cum vreau eu în casa lui, să nu se supere, dar eu o să mă duc să stau la hotel… Dar a fost totul bine. Mi-au plăcut foarte tare casa și curtea, apoi i-am cunoscut părinții și mi-au plăcut mult și ei, am cunoscut-o și pe sora lui… N-a fost chiar niciun obstacol.”, a povestit ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top