Connect with us

Revistateo.ro

Star

Valentina Pelinel a preluat afacerile lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel tace și face. I-a câștigat încrederea lui Cristi Borcea, cu care are un băiețel minunat pe nume Cristian Milan.

Vedeta a declarat pentru Antena 1 că este normal să se ocupe de afacerile partenerului ei de viață, mai ales că el trebuie să stea în pușcărie.

„E normal să mă implic în absolut tot ce ține de Cristi, în afacerile familiei. Eu muncesc de la 16 ani și îmi place să fiu activă. Am învățat multe în experiența din America. Am acest noroc și sigur o să mă ajute acea experiență”, a mărturisit Valentina la Antena 1.

„Am lucrat cu vedete internaționale, am cunoscut oameni interesanți. Am făcut tot ce mi-am dorit ca model încă de la 16 ani”, a mai spus Pelinel.

Valentina Pelinel și-a anunțat retragerea din modă după ce a început să fie iubita lui Borcea

„Fiecare varsta are pasii ei. Eu am trecut de perioada aceea. Important este sa evoluez, sa avansez, si sa stii ce ai de facut pentru fiecare varsta”, a declarat Valentina Pelinel pentru ziarul Libertatea anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela

Valentina Pelinel, mesaj dureros în amintirea tatălui ei

„Este foarte frumos in postura de mamica. Primele zile au fost obositoare, dar asa e de frumos ca nu conteaza. M-am obisnuit si cu nesomnul si cu tot.

Cand l-am vazut prima data a fost asa o adrenalina ciudata, mi-au dat lacrimile si am vrut sa vad daca e sanatos. E foarte frumos, nu va puteti imagina”, a declarat recent vedeta.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu Cristian Boureanu, de care s-a despărțit amiabil. Acum este cea mai importantă femeie din viața fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea.

Din păcate, Cristi nu poate fi alături de noua lui familie. Acesta a fost condamnat la ani grei de închisoare în celebrul dosar din fotbal, Dosarul Transferurilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top