Connect with us

Revistateo.ro

Valentina Pelinel renunta la modelling

Stiri

Valentina Pelinel renunta la modelling

Valentina Pelinel a dat o veste care i-a lasat masca pe toti fanii ei. Vedeta a declarat ca vrea sa renunte la modelling si sa se ocupe mai multe de viata ei, mai ales ca acum are un copil de care trebuie sa aiba grija ca de ochii din cap.

Adio, modelling!

”Fiecare varsta are pasii ei. Eu am trecut de perioada aceea. Important este sa evoluez, sa avansez, si sa stii ce ai de facut pentru fiecare varsta”, a declarat Valentina Pelinel pentru ziarul Libertatea.

Valentina Pelinel are planuri mari de viitor. Fostul model se ocupa acum de organizarea de nunti si spera sa aiba succes in noua ei afacere. Vedeta nu a decis inca momentul in care il va boteza pe micutul Milan, iar presa mondena scrie ca va face asta abia cand Cristi Borcea va iesi din inchisoare. Baietelul Valentinei Pelinel are deja 7 luni.

Valentina Pelinel este unul din cele mai de succes modele din Romania. Fosta sotie a politicianului Cristian Boureanu este acum intr-o relatie cu Cristi Borcea, fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti.

CITESTE SI: Valentina Pelinel, reactie dupa ce un copil cu autism nu a fost lasat in excursie

„Este foarte frumos in postura de mamica. Primele zile au fost obositoare, dar asa e de frumos ca nu conteaza. M-am obisnuit si cu nesomnul si cu tot. Cand l-am vazut prima data a fost asa o adrenalina ciudata, mi-au dat lacrimile si am vrut sa vad daca e sanatos. E foarte frumos, nu va puteti imagina”, a declarat recent vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top