Connect with us

Revistateo.ro

Vanilla Ice a fost arestat pentru furt

Inedit

Vanilla Ice a fost arestat pentru furt

Vanilla Ice a fost arestat pentru furt.

Cazierul rapperului devenit între timp vedetă de televiziune s-a mărit puţin mai mult, după ce a fost adus în cătuşe la poliţie, confirmă autorităţile din Lantana, Florida, citate de Us Weekly.

Potrivit oamenilor legii, Ice, pe numele său real Robert Van Winkle, este acuzat de mai multe furturi, ce au legătură cu un incident petrecut între decembrie 2014 şi februarie 2015 în Lantana, unde se ocupa de renovarea unei case, ca parte a show-ului de televiziune The Vanilla Ice Project.

Astfel, un purtător de cuvânt al poliţiei din Lantana le-a declarat jurnaliştilor de la Us Weekly că mai multe obiecte au fost sustrase dintr-o locuinţă pusă sub sechestru, aflată lângă cea la care domnul “Ice, Ice, Baby” lucra. Printre lucrurile furate de acolo se află mai multe piese de mobilier, biciclete şi chiar un generator de căldură pentru piscină.

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

Autorităţile au recuperat bunurile după ce au obţinut un mandat de percheziţie pentru casa vedetei din Palm Beach, Florida. “În timpul investigaţiei, s-a descoperit că Robert Matthew Van Winkle a participat la această infracţiune”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Nu este prima dată când Vanilla Ice are probleme cu legea. În 1991, acesta a mai fost arestat pentru că a scos o armă de foc în faţa unei persoane în Los Angeles. Mai mult, a mai fost reţinut de oamenii legii şi în 2001 şi 2008, din cauza scandalurilor pe care le avea cu fosta sa soţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top