Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Varsatori, puneti un plan la bataie pentru ca INTUITIA VA JOACA FESTE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei pentru 28 august 2015: Varsatorilor le joaca feste intuitia, cea pe care se bazeaza aproape la orice. Citeste ce iti rezerva si ce iti recomanda astrele sa faci astazi!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te duci la vale cu comportamentul pe care il ai astazi. Nu asculti pe nimeni, ai senzatia ca detii suficienta expertiza incat sa te apuci singur de treaba, fara nicio asistenta. Este gresit sa te impaunezi in halul acesta asa ca ai face bine sa mimezi macar ca iti pasa si de parerile celorlalti. Incepi sa te comporti ca un Berbec autentic: extrem de capos si de sfidator cu ceilalti. Numarul norocos al zilei: 17.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o lumanare din imagine si vezi ce fel de suflet ai!

CITESTE SI: Ce efecte FABULOASE are practicarea YOGA asupra ta, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te vezi foarte bine in oglinda azi, atat sufleteste cat si din punct de vedere fizic. Impartaseste-le si celorlalti bucuria ta pentru ca si altii, la randul lor, ti-au ridicat moralul cand ai fost la pamant. Poti fi un deschizator de drumuri daca vrei, folosindu-ti vitalitatea debordanta. Daca vrei sa canti si sa dansezi, nu te sfii si fa tot ce iti aduce bucurii. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu ai idee cat de mult conteaza atentia ta pentru unele persoane. Oamenii care la un moment dat ti-au facut bine asteapta astazi macar un strop de bagare in seama fie si pentru a le spune un simplu multumesc. Continua sa mergi pe drumul inceput, din punct de vedere carieristic. Cu cat te apropii de sfarsitul anului, cu atat astrele vin cu vesti tot mai bune din punct de vedere financiar. Numarul norocos al zilei: 44.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Relaxeaza-te pentru ca azi ai toate motivele de bucurie din lume. Pentru tine, ziua de vineri este ca mana cereasca deoarece atunci iti vine cele mai ingenioase idei, atat in ceea ce priveste munca pe care o faci cat si in relatiile cu ceilalti. O escapada la munte nu ti-ar strica absolut deloc. Numarul norocos al zilei: 67.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca ai impresia ca mai merge trucul manipularii celorlalti prin santaj emotional, traiesti in alta epoca. Trezeste-te! Oamenii nu mai pot fi fraieriti cu povesti lacrimogene mai ales daca acestea sunt exagerate. Risti sa cazi in ridicol de fiecare data cand supralicitezi anumite evenimente din viata ta si in acest fel te izolezi fara sa iti dai seama. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iti este frica sa incepi o noua relatie de dragoste si asta pentru ca gandul tau sta la altcineva. Fa un pas decisiv in acest sens sau, daca nu simti ca te-ai potrivi cu persoana care iti face curte, alege sa te simti bine cu cine iti place. Nu te incatusa singur si nu te priva de toate placerile pe care le poti trai. Numarul norocos al zilei pentru tine este 18.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top