Connect with us

Revistateo.ro

sfatul zilei de 11 octombrie 2017

Sfatul zilei

Vărsătorii trebuie să își țină nervii sub control! Citește sfatul zilei de 11 octombrie 2017

Sfatul zilei 11 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte. Vărsătorii ar trebui să aibă mare grijă la comportamentul lor de astăzi!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te stresa pentru lucruri mărunte, care nici nu contează așa mult pe cât crezi. Concentrează-te azi doar asupra a ce este important. Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Dacă te simți lipsit de nădejde, nu uita că ai prieteni deosebiți pe care poți să te bazezi. Cere-le sfatul dacă ai o problemă care nu te lasă să dormi liniștit. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ești înconjurat de oameni nervoși, dar trebuie să stai departe de această tensiune. Nu-i lăsa să te influențeze cu negativitatea lor și încearcă să fii cât mai calm. Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dragostea e în jurul tău și te simți cuprins de sentimente frumoase și de căldură sufletească. Poți petrece timp alături de persoana iubită. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai impresia că nu te mai ajungi cu banii, dar te-ai gândit că trebuie să mai faci și unele economii? Ai cheltuit destul de mult pe lucruri de care nici măcar nu aveai nevoie, iar acum te simți într-un impas financiar. Numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Ia lucrurile mai ușor și nu te enerva din nimicuri. Ai azi o atitudine recalcitrantă și reușești să-i superi și pe cei din jur cu starea ta. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Trebuie să pui lucrurile în ordine cu o rudă. Ai amânat destul de mult timp această discuție, iar acum a venit timpul să spui tot ce ai pe suflet. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu îți neglija sănătatea! Dacă te simți rău de ceva vreme, poate ar fi bine să te duci la doctor. Evită să mai lucrezi până la epuizare. Numărul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

La cine poți apela dacă nu la un părinte care te sfătuiește de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajma ta, care privește lucrurile altfel decât tine. Cere-i sfatul! Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Ai planuri foarte mari, dar nu cumva țintești prea sus? Desigur, e bine să fii optimist, dar trebuie să ai și un pic de realism pentru a nu te deziluziona. Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ai chef de ceară, dar ar trebui să îți ții furia sub control! Vorbele pe care le spui azi, la nervi, se vor întoarce mai târziu împotriva ta. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

A venit momentul să faci în viața ta o schimbare pe care ai tot amânat-o. Este un moment perfect să te gândești la un nou început! Numărul norocos al zilei: 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top