Connect with us

Revistateo.ro

O familie care locuia de trei ani intr-o casa inchiriata a avut parte de un eveniment pe care nu il va uita niciodata. La fereasta casei vecinilor au vazut o fetita palida.

Inedit

Vecinii au vazut silueta unei fetite la geam, iar ce au descoperit mai tarziu i-a socat

O familie care locuia de trei ani intr-o casa inchiriata a avut parte de un eveniment pe care nu il va uita niciodata. La fereasta casei vecinilor au vazut o fetita palida.

Cu ochii inchisi la culoare si acoperita de o patura murdara si veche, o fetita de 5-6 ani a aparut la geam.

Toata lumea stia ca in casa napadita de buruieni locuiau o femeie cu prietenul sau. Insa nimeni nu isi amintea de un copil jucandu-se in curte.

Fetita privea pierduta in spatiu si se uita incontiuu in gol, apoi a disparut. Dupa cateva luni, o masina de politie a ajuns in fata casei parasite si a spart fereastra. Politistii au fost sunati intr-o investigatie in care era vorba despre abuzuri asupra copiilor.

Inauntru, politisii au gasit o imagine greu de descris. Prin toata casa erau excremente de animale pe podea. Mancare invechita, gunoi, panze de paianjen si gandacii acopereau cu totul casa ce parea parasita.

Inauntru, o fetita de aproximativ sase ani, pe nume Danielle, se afla inauntru.

„Am fost in camere in care erau persoane decedate de peste o saptamana si nu miroasea mai rau ca aici. Nu pot descrie ce era inauntru: urina si fecale de caine si de om. Perdelele erau zdrentuita. Cartoane si plapumi vechi acopereau geamurile. Podeaua, peretii si tavanul pareau ca se leagana sub legiunile de gandaci”. A dezvaluit unul dintre anchetatori.

Da, o femeie locuia acolo. Inauntru stateau ea si cu cei doi copii si cu o fetita. Aceasta a fost mutata imediat la spital. Era atat de mica si de neingrijita fetita, incat avea greutatea unui bebelus. In camera unde a fost gasita Danielle, munti de scutece murdare se aflau in toata camera.

Fetita a primit o noua sansa la viata

Micuta nu putea inghiti mancare solida, asa ca au lasat-o sa bea apa dintr-o sticla si i-au pus perfuzii. Dupa ce a fost curatata, spalata si tunsa, Danielle a primit cele mai bune ingrijiri.

Dupa ani de zile in care a fost neglijata, Danielle a fost preluata de o familie. Alaturi de noii parinti, fetita invata sa vorbeasca, desi sufera de o forma grava de autism.

Articole pe aceeasi tema:

O tanara si-a lasat fetita in grija iubitului, ca sa iesa in oras. La intoarcerea acasa, a incremenit cand a vazut-o pe micuta

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top